Ko šodien gatavosim? < 2016 >

Administrācija

Slēdza Vējš vītolos.
Administrācija

Ko šodien gatavosim un ēdīsim?

Lielā 2015. gada tēma atrodama te



banta_se

šodien ātro saldēto diena:

1. uz pannas saldēto dārzeņu mikslis, ar garšvielām.

2. cepeškrāsnī saldētās samosas.

3. jogurta karija mērce (jogurts, āsā mērce, karijs, sāls)

4. nedaudz vakardienas humusa (turku zirņi, pētersīļi, sezama eļļa, ķi ploks, sāls, 0% grieķu jogurts, čilī pulveris, koriandrs, kumīna sēklas)

Domājams būs ēdams.

Krāsnī cepti baklažānu tornīši ar mocarellu, tomātiem, svaigu timiānu un šļuku olīveļļas.

Krāsnī ceptas kartupeļu daivas ar mizu, burkānu stienīši, ķiploks. Klāt skābēti kāposti ar krējumu un cukuru.

AppleGreen

Cepts cālis (vesels), kas pirms ielidošanas cepenē tika ieziests ar pesto, sinepju un apelsīnu marmelādes miksli un nedaudz pārkaisīts ar sāli, sanāca nežēlīgi labs un ļoti sulīgs. Piedevās - skābu kāpostu salāti ar sarkano sīpolu un krējumu, arī ņammm!


Jo vairāk dara, jo vairāk izdara


kristel

tomātos un sīpolos apcepti makaroni + siers pārkaisīts lai izkūst. pašmarinēta paprika.

iešu uzlikt kartupeli, olu un burkānu. gribu rosolu priekš pusdienu salātiem uzbrūvēt.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

babuuna

Rīsi ar kotletēm.


katrs mirklis ir unikals,- novertē to!!!

Vesela vista cepeškrāsnī ar kartupeļiem .

Kariinii

Brīvdienās salāti (ledussalāti, gurķi, tomāti, redīsi, mocarella un gatavā mērcīte). Vēl vista pēc šis receptes. Un daudz svaigi spiestas apelsīnu - ābolu - ķirbju sulas.

Risi ar kariju. Vistu sparninji. Un tomatu redisu ,puravu salaati ar krejumu. Mmmm njama ljoti gardi bija.


Foreļu kotletītes ar kartupeļu putriņu un sēņu mērci.

Papildināts 06.03.2016 17:35:

Un krāsaino burkānu salāti.


Pārtieku no ziutām

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18322953