Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kurš licis vai liek tiesības (Part 40)

pelikaaans

Turpinām atbalstīt un turēt īkšķus par tiem, kas bez apstājas iet uz savu mērķi - tiesībām! Priecājamies par visiem tiem, kas veiksmīgi nokārto eksāmenus un droši stūrē pa ielām! Lai labi runājas un liekas gan skolas, gan CSDD eksāmeni! Nu tad turpinam te. Lielu izturību un veiksmi visiem, kas mēģina dabūt savas auto, moto utt. vadītāja tiesības. Lai viss izdodas! Tiekamies ielās!

Papildināts 24.08.2016 00:35:

Iekopēšu Galvenā komentāru (lai nepazūd):

"Mašīnā obligāti jābūt aptieciņai, ugunsdzēšamajam aparātam, avārijas trijstūrim, atstarojošai vestei. Šo lietu klātbūtni tev var pārbaudīt ceļu policija. Ugunsdzēšamajam aparātam jāskatās vai nav notecējis termiņš. Vēl rezerves ritenis, domkrats, instrumenti ar ko nomainīt riteni, striķis, skrāpis, lupata, nazis, vējstiklu šķidrums. Nu tas tā pa minimālo. Drošinātāji, lampiņas un tamlīdzīgas lietas pie nosacījuma, ka proti tās nomainīt."

Sveiki.Meitenes vai varat ieteikt kādu sakarīgi instruktoru no Autoprieks/credo autoskola? Saprotu ka katram jau savs ,bet tomēr...
Paldies.

marcella
Man jau ļoti sakarīgs, kā instruktors, likās Dainis Ellers. Vienīgi mīnuss, ka rindas esot. Bet nu, sazinies, varbūt, ka Tevi sagaida kāds "logs" viņa grafikā. http://www.instruktori.lv/user/121

pelikaaans
Paldies.

Marcella galvenais atrast isto instruktoru,kurs tiesam iemaca.Nevis velk visu garumaa.Cik talu tev kursi iet..

Nu meitenes.sturet sanak gandriz vai katru dienu.Patiik.viss ir cikinieka.

Cicele gross nebija ka 3dienu laika jaiet csdd likt exi?

ja vēlies iegūt to, kā tev nekad nav bijis, tad nāksies darīt to, ko nekad neesi darījusi

Женщин обижать не надо... У них разгон от милой зайки до жуткой стервы 1,5 секунды, и тормозного пути нет!!!

cicele

deleyla
Trīs darba dienu laikā bija jāpiesakās.

A ,es kas es gāju trīs dienu laika bija janokarto

ja vēlies iegūt to, kā tev nekad nav bijis, tad nāksies darīt to, ko nekad neesi darījusi

Женщин обижать не надо... У них разгон от милой зайки до жуткой стервы 1,5 секунды, и тормозного пути нет!!!

cicele

deleyla
Tā doma laikam tāda, ka var nebūt vietas csdd (tas gan maz ticams), tādēļ svarīgi ir tieši paspēt pieteikties. Es darīju tā, ka otrdien aizvedu papīrus, sarunāju, ka dēls tos vakarā savāks manā vietā, bet pati čekoju csdd lapā vai vajadzīgā informācija ir jau piereģistrēta. Kā ieraudzīju, ka ir piereģistrēta, tā pieteicos eksāmentam tanī pašā vakarā. Man bija doma, ka ideālā variantā visus teorijas eksāmenus nokārtoju nedēļas ietvaros....ja šodien nokārtošu teoriju csdd, tad šī plāna daļa būs izpildīta.

Tālāk jau sākdies grūtākais - turpināt braukšanu. Kaut kā man ar to sāk neveikties.......

Es ja par tām trim dienām atcerejos pēdējā bridi.paspeju pedeja diena

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18336089