Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kurš licis vai liek tiesības (Part 40)

pelikaaans

FirstAustria

bbembija
Jātiek tam pāri, tā bija tikai sadursme, protams, nevajag tādas, bet var gadīties arī pieredzējušiem vadītājiem neuzmanības brīžos.

Vajag kāpt iekšā mašīnā un turpināt braukt, lai bailes neņem virsroku, arī mācoties no iepriekšējās kļūdas.

bbembija

Csdd teorija arī jau nolikta, lai nedomā, ka galīgi neko nejēdzu par braukšanu.

rabarbere

bbembija
Nomierinies un turpini mācīties! Pirmajā nodarbībā visādi var gadīties un instruktoram tas bija jāparedz.

bbembija

rabarbere
Pēc šādas kļūdas ļoti grūti saņemties būs atkal sēsties pie stūres ☹️

Labi, labi ,Bembija, pogarichilsja. Taa tieshaam ir instruktora nolaidiiba, ka neatreageeja, tapec jau vins tur ir. Taa tev pirmaa maaciiba, labi, ka tikai blekji cieta un ne taveejie. Ej un maacies, gan jau buus labi un brauksi ne sliktaak kaa citi.

bbembija

Limassola
Un vai man turpināt iet pie šī instruktora? Tā jau man viņš patika, bija ļoti mierīgs arī pēc šīs situācijas

Bembija. Nezinu, peec sajuutaam. Es neietu pie taa pasha, neerti kaut kaa, bet ja vinsh pats aicina un visu situaciju uztver normaali un tev arii nav pretenziju, tad kaapeec ne.

no malas

bbembija
Nepārdzīvo, tā var katram gadīties. Tur vairāk instruktora vaina nekā tavējā. Vispār traki stresains darbs tiem instruktoriem.

a²+b²=c²

Zeva

Tik dīvaini ka pirmajā reizē uzreiz satiksnē

Zeva
To pašu nodomāju. Varbūt uzreiž laiž satiksmē, jo auto ar automātisko ātrumkārbu, bet, nu, tāpat tas ir dīvaini.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18336089