Man ļoooti nepatīk, ka pieskaras krūtīm, arī pirmgrūtniecības un grūtniecības laikā visu laiku (arī naktī) nēsāju krūšturi, jo pat auduma pieskāriens ir nepatīkams. BET krūtsbarošana nav sagādājusi problēmas.
Ko ar to gribēju teikt - varbūt pamēģini. Gan lai saprastu, vai ir tik traki kā likās (man gan pirmās dienas nebija tās patīkamākās, bet nu mierina doma, ka tas ir pats trakākais un tālāk būs labāk), gan lai bērnam tiek pats vērtīgākais - pirmpiens.
Tālāk - pēc sajūtām. Ja nevēlies barot ar krūti, Tev ir tiesības izvēlēties.
Audzē biezu ādu pret apkārtējo attieksmi. Jā, viņiem nav nekādas darīšanas gar to, kā baro, bet tas neliedz jautāt un komentēt atbildes. Daudziem arī medicīniski pamatoti iemesli maisījuma lietošanai (slikti ņemas svarā, ir nepanesība, alerģijas utt) nav arguments - nu pilnīgi neticami, ka no piena nevar pieņemties svarā, ka pret mātes pienu var būt alerģija un tamlīdzīgi (tāpēc, ka paši ar to nav saskārušies). Gadījās tādas piezīmes. Nu i ko - paraudāju spilvenā un dzīvoju tālāk 
Mani personīgi satrieca fakts, ka nāksies piebarot ar maisījumu, jutos šausmīgi vainīga, man tas vienkārši nesalikās galvā, kā tas var būt, ka mans piens nav gana labs, jo nekad nedomāju, ka barošu ar maisījumu.
Vienīgais, kas mierināja - sāku domāt par to, kā labāk bērnam. Bet nu jā - lietot maisījumu īsti nebija mana izvēle, bet nepieciešamība. Ja tā ir izvēle, varbūt tad ir citādākas - sliktākas - sajūtas.
Ja ir milzīga psiholoģiska barjera, labāk barot ar maisījumu kā barot ar krūti, bet ar riebumu un pretīgumu. Bērns tomēr jūt