Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

160. bērnudārzs juglā (vangažu iela)

meeneshi

meeneshi

iepriekšējā tēma ļoti veca (2008/2009 gads). ir kādam atsauksmes tagad? vislabāk no lielāku bērnu atsauksmēm. man meitai nepilnu 5 gadu vecumā tagad pienākusi kārta. kā tur ir? kā sagatavošanās skolai, kādas audzinātājas, kā bērniem patīk iet?

Manam bērnam patīk, bet viņš nebūs vienā grupā ar teju piecgadniekiem. Dārziņš un vadītāja šķiet ļoti ok, audzinātājas gan, šķiet, nav tik ideālas kā privātajā dārziņā, kur bērns bija iepriekš. Ēdiens esot garšīgs. Kas man šķiet vienīgais trūkums - daudz vietas gan grupiņā, gan ārā, vismaz mana bērna audzinātājas, manuprāt, neredz visu, kas notiek. Bet varbūt man tikai tā šķiet, jo nekas īsti slikts it kā nav noticis. Mans vīrs toties ir sajūsmā, ka bērniem daudz vietas, kur izskrieties, un zināma taisnība viņam ir.

Vārdu sakot, normāls pašvaldības dārziņš, ja būs vieta, laidīšu arī jaunāko.

'If you don't know where you are going any road will get you there.' (c)

meeneshi

vilks, mīļš paldies par atsauksmi

mums spīd tikt pie vecākiem bērniem, 2010. vai 2011. gadā dzimušiem.

Tulpiite

Vai jums jau zvanija no si darzina? Manam puikam ir 4 gadi un joprojam rinda. Es nesaprotu, ka tas ir iespejams??? Kadi berni tad tur tiek ieksa?? Jau 4 gadus rinda stavam.

Tulpiite

Tas ir vienīgais pašvaldības latviešu bērnudārzs palielā rajonā, tur ir milzīgas rindas. Domāju, ka tiek tikai bērni ar prioritātēm - piecgadnieki un varbūt ar brāļa/māsas prioritāti, ja paveicas (ļoti ceru, ka uz rudeni mazais brālis tiks).

Papildināts 27.04.2017 15:02:

Citi tuvākie latviešu dārziņi ir pie Juglas vidusskolas (bet tas no 3 gadiem) un Ezerkrastu vidusskolas, tālāk laikam tikai Mežciemā un Teikā.

'If you don't know where you are going any road will get you there.' (c)

dandelion

Mēs tai dārziņā tā arī netikām. Kad lielajai meitai palika 3, mainījām rajonu un uzreiz tikām otrajā dārziņā, kuram pieteicāmies.

Tieši šodien māsa saņēma zvanu, ka viņas meitiņa uzņemta. Meitai 3,8 gadiņi

Tulpiite

Mes ari sogad tikam. Puikam 4 gadi

falena

Man abi bērni gadu iet šajā dārziņā katrs savā grupā. īsti par ko sūdzēties nav. Abiem bērniem grupiņā viena no audzinātājām supermīļa un bērnam ļoti patīk, otra audzinātāja tāda sagurušāka un nav tik atraktīva, bet tā pat neko sliktu neesmu dzirdējusi.

Greyish

Hei, hei!

Paceļu tēmu. Beidzot bērnam pienākusi rinda. Taču šaubos. Nekur nerodu svaigas atsauksmes par šo bd. Varbūt kāda/s var padalīties ar info?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18351961