Vislatvijas smaržomānu tusiņš nu jau n-to gadu garumā notiek šeit!
Tad nu - lai smaržīgi!
![]() |
Vislatvijas smaržomānu tusiņš nu jau n-to gadu garumā notiek šeit! Tad nu - lai smaržīgi! The trouble is, you think you have time.. If only our eyes saw souls instead of bodies, how very different our ideals of beauty would be! |
![]() |
Vai jūs arī neredzat komentāru andelē pie baltā Tom Forda? |
![]() |
Es arī neredzu...komenti esot slēgti...a kas tur bija? Vsp,tādas baltas vai tad ir? Fragrantica neatradu...neesmu spečuks par fordiem Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā |
![]() |
NinaNina Apmeram puse no 30 ml paikusi |
![]() |
Sirdspukstiņš nezinu,kas tur bija komentārā,bet interesanti,jo 100ml par tik lētu naudu |
![]() |
|
![]() |
Pearl Nu re,atkal kkādi feiki Bet pudelīte smuka Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā |
![]() |
dazzling izlēmu patukšot smaržu plauktu. Uz pārdošanu - Versace Versus, Zara Oriental, Britney Spears Fantasy un Mighnight Fantasy ( kopā) , The Body Shop Black Musk , YSL Young Sexy Lovely Cik ml pudele Zara Tev ir un cik izlietots? cik naudas gribētu? Man gan akūti nevajag, bet nākotnei taisos milzu 200 ml pudeli iepirkt, kamēr vēl Zarā pieejamas, tās ir manas go-to vēsā laika smaržas, pat šodien uzpūtu, kad no rīta lietus gāza un tā prasījās ko siltu un mīļu.. The trouble is, you think you have time.. If only our eyes saw souls instead of bodies, how very different our ideals of beauty would be! |
Meitenes! Vēlos pasalīties ar savu mazo uzvaru ar jums, jo tikai jūs to varat saprast Šodien piebeidzu Shalimar edt pudeli!!! Noteikti nopirkšu vēl, bet pagaidām lietošu edp. Edt man patīk vairāk. |
|
![]() |
Tukšoju arī savu smaržu plauktu. Varu piedāvāt https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Busaina-8715.html ~35-40ml/50ml |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums