Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un pirsings.

Belijarosa

Es tagad sēžu,meita (13 gadi) pienāk un jautā:''Mammu.atļausi izdurt pirsingu degunā?''Viņa esot skatījusies 'jūtūbā'' kautkādu meiteni kurai ir 12 gadi un viņai ir pirsings deguna.Manai meitai arī vajag,un tagad es nesaprotu ļaut vai neļaut?Viram aizsutiju iszinu,viņam liekas ka var.Viņš piekrīt.Es vēl aprunājos ar meitu;izrādās klasē 2 meitenēm ir nabas pīrsingi.Es domāju;varētu jau izdurt,un ja nepatiks,tad aizaudzēs.Tomēr var jau arī kādas infekcijas saķert.Ko jūs domājat?

Papildināts 12.07.2017 16:38:

https://www.youtube.com/watch?v=6BY2jZnYzQ0

Nedomāju, ka var tā vienkārši aizaudzēt caurumu, ja apnīk.

Ja var izvēlēties- labāk ļaut nabas pīrsingu

Gygy

Belijarosa
Es ar mēğinātu pārliecināt par labu nabas pīrsingam. Ja pati vedīsi uz normālu iestādi caurumot un pareizi kopsiet, tad nekādai infekcijai nevajadzētu ieviesties..

Aha, bija man kolēģe ar "skaistu akmentiņu degunā". Toties tas skats, kad pīrsingotā daiļava slimoja (nemaz ne tik reti), staigāja sarkanu nošņauktu degunu, puņķojās, toties ar akmentiņu... Njā....

Trīne

Lai tik dur! Smadzenes takš neiztecēs. Nav kam iztecēt. Un lai vairāk skatās youtūbi, tur ne tas vien saskatāms! Ar tik dzelžainiem argumentiem "es redzēju vienu meiteni jūtūbē..." vajag izcaurumot visu un apzīmēt visu. Tur vēl visko gudru var redzēt.

Es saviem bērniem jau no mazotnes uz šiem jautājumiem atbildēju tūlīt un mierīgi, ka ir lietas ko viņi paši varēs izlemt, kad būs pilngadīgi- pīrsingi (jebkādi) un tetovējumi pēc 18 gadu vecuma. Līdz tam atbalstu visādas uzlīmes hennas zīmējumus un visu ko var nomazgāt.

Lielā meita tagad saka, ka tas ir bijis prātīgi, jo tagad viņa vairs tos kaķa tetovējumus negribētu

skorpionam

Manējām ir. 14-gadīgai atļāvu izdurt degunā. 18-gadīgā pati sev taisa gan pīrsingus, gan tetovējumus. Lai izpaužās, viņas ķermenis. Man pašai bija deguna pīrsings un nedzija, aizaudzēju un pat pateikt nevar,ka tur kas ir bijis.

Mums arī noruna, ka caurumi un tetovējumi pēc 18 gadu sasniegšanas. Ausīs gan ļaušu izdurt caurumus ātrāk, bet nu degunu caurumot padsmit gados gan man liekas muļķīgi.

pelēkā pele

vectra

degunu caurumot padsmit gados gan man liekas muļķīgi.

Klau, a' kad tad? Pieaugušā vecumā man tas šķiet vēl muļķīgāk!

sirdsapziņa ir kā kāmis - vai nu guļ, vai nu grauž...

skorpionam

Pieaugušā vecumā man tas šķiet vēl muļķīgāk!

Tieši tā. Es deguna pīrsingu izdūru savos 30+

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18357087