Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un pirsings.

Belijarosa

Šodien piedāvāju,vai viņa varbūt vēlas nabas pīrsingu,bet viņa ir kategoriski pret.Nevarēšot redzēt.

skorpionam

Belijarosa
Tas jau viņiem ir tas galvenais- pazīmēties.

Manai meitai 14, arī ierunājās par pīrsingu. Es paskaidroju, ka katrs tetovējums un pīrsings ir vēstījums sabiedrībai par cilvēka personību. Bet 14 gados personība vēl veidojas, domas mainās. Ka cilvēks skaitās pilngadigs no 18 gadiem, jo tad vairums jau saprot, ko vēlas no dzīves. Tāpēc - kad būs 18, lai dur un tetovē, ko grib. Viņa piekrita, vēl pasmējāmies par pazīstamiem ļautiņiem, kas 20+ vēl nav gana pieauguši, lai par personības vēstījumiem runātu.

Charly

Deguna pīrsingu mode atgriežās? Man tas joprojām šķiet a ļa 90ie.

Es atļautu. Pašai tīņu gados bija gan degunā, gan lūpā, aizaudzēju kad apnika. Par degunu- žēl, ka aizaudzēju, gribetu tagad ari, bet nu jau pieagušā vecumā raustos no sāpēm

...

Tev pašai caurumi ausīs ir? Tagad modē degunā. nekas šausmīgs jau nebūs. Galvenais, lai normālā salonā taisa

Vai nav vienalga!

Kåpéc pīrsingu? Vajag to śķïvi lūpå, bûtu vêl pamanæmãk. Vau vismaz tuneli ausí śķîvja lielumā.

Papildināts 14.07.2017 22:39:

Kåpéc pīrsingu? Vajag to śķïvi lūpå, bûtu vêl pamanæmãk. Vau vismaz tuneli ausí śķîvja lielumā.

SanSu
Man ir katrā ausī pa 2 caurumiem.

Papildināts 14.07.2017 23:05:

Mondora
Eh,es jau samierinājos,ka būs vien jāļauj.Sāku jau meklēt kādu salonu Ventspilī.

succubus

13 gadi tomēr vēl liekas dažus gadus par agru. Ebay ir dažādi fake pīrsingi nopērkami, paspēlēsies un pietiks.

Ravina

Indijă degunu pīsings ir no bērna kājas gandrīz katrai meitenei.

Ļaunums nekad nepaliek nesodits,bet dažreiz sods paliek slepenībā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18357087