Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un pirsings.

Belijarosa

Charly

Ravina
A Afganistānā meitene izdod par sievām no 6 gadu vecuma.

Belijarosa
Par atļaušanu runājot, man 13 gados neļāva, bet vienu dienu atnācu mājās ar jau caurdurtu nu bet tas jau atkarīgs cik dumpīgs pusaudzis.

...

Es iedotu kādu laiku pārdomām, teiksim, mēnesi. Ja pēc tā mēneša vēl vajadzēs, tad atļautu. Iemeslu nogaidīšanai var izdomāt. Ja tā tik mirkļa iegriba, tad meita pati pārdomās.

Njā, tā ir, ja no bērnības jau neattīsta bērna gaumi un nemāca domāt ar savu galvu, tad ir visādas tādas figņas kā Viņa esot skatījusies 'jūtūbā'' kautkādu meiteni kurai ir 12 gadi un viņai ir pirsings deguna.Manai meitai arī vajag un izrādās klasē 2 meitenēm ir nabas pīrsingi.

Salonu es jau sameklēju.Un vakar pierakstīju uz 23.augustu.

Ja jau viņai pēc tam nepatiks,tad lai nepukst uz manīm,jo es jau centos atrunāt,bet ja jau grib tad lai ir arī.

Varbūt līdz augustam pārdomās,un vairs nevajadzēs.

Charly

reitings
bildi studijā ar savu gaumīgo bērnu...

Sīkå var bût pateica un aizmirsa, bet trakå måte tik organizë durśanu. Ja skuķim nepaveiksies un måte izdurs to degunu, varės iet uz skolu ar skaisti zili lillå snuķi

Griezite

Manējā (13 g.v.) arī vienu dienu prasīja vai var izdurt nabā. Saskatījusies it kā neko nav, bet izdomājusi, ka vēlas. Pārrunājām un vienojāmies, ka pagaidām nedurs, jo aktīvi sporto (sports kurā diezgan saskarmē ar citiem sportistiem) un bail, ka neaizķer (tāds bija mans loģiskais pamatojums, lai nebūtu vienkārši aizlieguma NĒ). Ceru, ka vēlme pāries... Es savu pīrsingu izdūru 20mit gadu vecumā.

Mums visiem ir sapņi. Bet kā likums, lai šie sapņi piepildītos, nepieciešams milzum daudz apņēmības, aizrautības, pašdisciplīnas un centības./J.Owens

reitings
Piekrītu, ka gaumes trūkums! Un uzmanības trūkums...

Vov! tātad visiem ar caurumiem ausīs ir uzmanības deficīts.

(neredzu atšķirību starp sīku caurumu ausīs un sīku caurumu degunā)

Vai nav vienalga!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18357087