Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un pirsings.

Belijarosa

Jauna ēra
Kapec gaumes trūkums. Ir stili kur piestāv pīraings

Papildināts 17.07.2017 10:59:

Pīrsings

Es ari, abolrausi domaju, ka skolnieces stilam akuråt sķīvis lūpå piederas. Nav konte niekoties ar pīrsingiem.

Zaaza

Manai ari 13. Pajautaja, vai drikst meelee. Teicu: jebkur, tikai ne uz sejas, un ne tagad Cik esmu redzeejusi cilveekus ar aizaudzeetiem caurumiem: tomeer redz tos caurumus i luupaa, i degunaa, i uzacii. Taapeec uz sejas ne.

Papildināts 17.07.2017 13:19:

Kad paliks 18, tad laik taisa, ko un kur grib.

Neredzu problēmu, man tuvu 40 un ir gan ausīs, gan degunā, gan nabā, nejūtos ar uzmanības deficītu nēsāju mazus, zelta pīrsingus, kas, nelec acīs, pašai un vīram ļoti patīk, pa pārējiem man dziļi vienalga, darbā nesāju lietišķa stila kostīmus, ir arī tetuvējumi Vecākajai meitai pēc 16 gadiem atļāvu gan pīrsingus, gan tatoo, starp citu abus pīrsingus ilgi nemaz nenāsāja aizaudzēja ciet, tagad 19 gados nenožēlo neko no tā, tad gribēja un mēs atļāvām durt, tetuvējumi ir smuki, gaumīgi atbilstoši viņas raksturam un temperimentam.

Temperimentīgais tetuvējums

Papildināts 17.07.2017 16:54:

Indza

OMG!!! Sen nekas tik labs nebija lasīts!

serpieri

Bērnus nekritizēšu, tie visu ko var izdomāt un paprasīt. Bet nu mamašas gan te dažas prot pārsteigt. Un es nerunāju par pīrsingiem vai tetuvējumiem.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Populācijā ir skaidri saskatāma korelācija starp izglītības lîmeni un tetuvējumu (pīrsingu) daudzumu.

queque

Seriperi, ja? Kāda? Lūdzu, datus un avotus.

serpieri
Tu gan pēdējā laikā tēmās esi tāda dzēlīga, kas par cemmi?

Kriksis1

Tikai iz dzīves, pati, 6. klasē, mammai nesakot, kopā ar draudzeni, izdūru pīrsingu nabā! Kad to darīju, bērna prātā jau neaizdomājos, ka man kādreiz būs jādzemdē savi bērni! Tagad pēc pirmā bēbja pīrsinga vieta ir drausmīga, visa tā vieta ir saplaisājusi, neglīta, āda nav spējīga sarauties, nedaudz karājas! Sportojot arī vienmēr traucēja! Zinu, ka ir arī pozitīvi stāsti, ka grūtniecība neietekmē pīrsinga vietu un pēc dzemdībām atkal liek pīrsingu un staigā kā agrāk! Ja man tagad būtu izvēle - nekad mūžā netaisītu! Savai meitai arī neļaušu!!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18357087