Esmu konservatīva, bet, lasot šo diskusiju sajutos teju vai ultraliberāla. Nez.... Visi tie, kas te šausminās savus pusaudža gadus vadīja līdz kaklam aizpogātā kreklā, vestē un matus kārtīgi sasukājuši? Es tāda nebiju. Allaž jūtos ļoti pateicīga savām tētim, kas mūs audzinot neaizrāvās ar radošo pašizpausmju ierobežošanu.
To cik ļoti viņš mums uzticējās tā līdz galam saprotu tikai tagad, kad pati esmu mamma.
Es mācos no sava tēva.
Esmu meitai matus krāsojusi visās varavīksnes krāsās (lai arī man pašai patīk viņas dabiskā).
Septum pīrsingu (visticamāk, autores meita grib tieši šo deguna starpsienu caurduršanu), zinot, ka meita grib, abi ar vīru uzdāvinājām viņai pērn uz 14.dzimšanas dienu.
Un lai arī te daudzi stāsta cik nehigiēniski, neglīti... Nezinu... Man patīk meitas deguna riņķis. Neko nekoptu, vai atbaidošu tajā neredzu.
P. S
Visiem dūrējiem-ja deguna sānā pīrsingu apņemsied izdurt kurš katrs muļķis, tad ar septum nav tik vienkārši. Precizējiet ko tieši vēlas bērns un tad zvaniet kosmetologa.. Vai pīrsingotājam.