Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un pirsings.

Belijarosa

Manuprāt, nekāda traģēdija tā nav, lai jau bērns izpaužas, apniks gan jau pēc kāda laika un izņems laukā.

Man ir bijuši pirsingi dažādas vietās un laikos. Arī dažādas matu krāsas. Šobrīd arī gribas ko jaunu, bet es laikam nopirkšu smukus tos fake pīrsingus un likšu katru dienu citā vietā. Jo ne visi visur ir smuki dzijusi un ilgtermiņa bijuši baigi vajadzīgi. Vispār ļoti labi ka man toreiz nebija pašai daudz naudās, es būtu izdarjjusi ļoti daudz ko ar sevi tadu ko tagad nožēlotu. Kas toreiz likās stilīgi. Ja man būtu bērns es teiktu jā pirsingiem kuri nav uzreiz redzami. Mēle, naba utt jo tomēr rētas paliek un pēc laika nav vairs stilīgi, aktuāli.

Manai meitai ir 3 pīrsingi - septum, nāsī un lūpā. Zinu, ka kaut kad apniks gan jau un aizaudzēs.

Neļautu likt ne buļļa rinķi, ne parasto pīrsingu. 13 gados manuprāt ir par agru taisīt pīrsingus. Ausīs auskari ir, pārejo var mazliet apdomāt un paciesties.

Vēl arī nav nācies nevienai šajā vecuma grupā redzēt pīrsingus. Laikam mana sabiedrība atpalikusi

Septumu meita pati pirms kāda pusgada aizaudzēja.

OremaD
Cik gados tava meita izdūra septum?

Vikavvv

man tīņu vecumā bija vairāki pīrsingi (tai skaitā degunā) un forši gan tas bija. Pēc tam arī aizauga, kad izņēmu

efrekia
Laikam 13 bija vai 14... īsti neatceros...

Tā pirsingu mode vairs neskaitās stilīga, kā noprotu no saviem pusaudžiem. Par laimi. Manējiem nav tādas vēlmes un viņu klasesbiedriem, draugiem arī nemanu.

Man arī apkārt nevienam nav, toties tagad panesusies šausmīga lieko nagu mode.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18357087