Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Līdzsvara ritenis pusotrgadniekam- nevaru izvēlēties

Saulpurene

Saulpurene

Parunājam par līdzsvara riteņiem?

Kādas ir jūsu domas vai pieredze- cik ilgi bērns reāli tādu izmanto?
It kā liekas forši šie- no 18 mēnešiem līdz 5 gadiem. Bet es domāju- vai reāli ilgāk par 3 gadu vecumu izmantos? Tak vienā brīdī sāk braukt ar pedāļnieku.

Tad nu domāju- varbūt tomēr Dip-Dap mini? Bet mazliet baida tas, ka neregulējas stūres augstums. Un kā jau koks- vai mitrums to tomēr netraumēs?

Vēl variants Puky LR M, bet tas laikam der visīsakam laika posmam.

Nevaru izlemt, tie ritenīši tomēr ļoti atšķiras.

Varbūt jums ir kas sakāms, iesakāms?

/Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga.

Lai nebūtu lieki jāatkārtojas - te jau ir viss pateikts. Tiešām nopietns pētījums par šo ritenīšu tēmu, atliek tikai izlasīt.

Sigma

Es par Puky, jo kāju balstiņš ir forša lieta, abiem puikām ļoti patika ieskrieties un tad uzlikt kājas un ripot. Nobrauksiet gadu, pārdosiet tālāk un ar piemaksu nopirksiet nākamā izmēra Puky. Kvalitāte tiešām tāda, ka pēc pirmā lietotāja praktiski kā jauns.

dzīvoju lēnām

Saulpurene

Observer
Paldies par linku. Nebiju tādu pamanījusi.

Sigma
Paldies par atsauksmi!

/Trollius europaeus/ Tautā saukta: cāļagalva, sviestapika. Latvijā sastopama visā teritorijā. Aug mitrās pļavās, upju krastos. Indīga.

Atkarīgs no bērna svara un drosmes/bailīguma. Man viens bērns tā arī nesāka braukt ar bezpedāļu, 8 gados uzsēdās uz velo un aizbrauca. Vēl svarīgi bērna izmērs, vai viņš gana izaudzis, lai varētu manevrēt un kājas sniedz zemi. Saprotu, ka tagad sezona un divi gadi būs rudenī, es droši vien meklētu kaut ko mazu un vieglu.

Manējie ap 2 gadu vecumu labi aizbrauca ar bezpedāļu. Pirms tam no gada vecuma ar puky wutch četrriteni.

Saulpurene

log
Nu, jā, sezona. Tas viens. Otrs- mums ir Puky Pukylino (no gada vecuma- ripinās pa istabu kā lielais) un tas ir par mazu jau, kā arī laukā ar to praktiski nevar pabraukt (mums lauku sēta).

Vēl svarīgi bērna izmērs
Svarīgs ir velo izmērs attiecībā pret bērna lielumu (centimetros, ne gados!). Līdzsvara jeb bezpedāļu ritenīši ir visdažāāko izmēru, tā kā bērnam piemērotu var atrast. ļoti vēlams būtu pirkšanas brīdī uzsēdināt uz ritenīša bērnu, lai redzētu, vai viņš sēžot var stabili ar abām pēdām aizsniegt zemi. Un derētu aplūkot, vai pēc tam vēl paliek iespējas sēdekli un stūri pacelt, kad bērns paaugsies - ja tādu iespēju nav, jārēķinās ar nākamā lieluma pirkšanu visai drīzā laikā.

dundurs7777

Mums bija PUKY .Ideāls ritenis ,meitai bija ļoti grūti šķirties .Arī visi pagalma bērni bija ka uzburti uz meitas riteni. Tā kā no manis vislabākās atsauksmes.

Astoņmizu zobgrauzis

Mans piecgadnieks joprojām laimīgs ar bezpedāli (iztēlojas, ka ir mocis utt.), un es arī - jo tas ļoti palielina mūsu pārvietošanās iespējas.

Pedāļnieks ir smagāks un nopietnāks braucamais, to tā padusē nepasitīsi. a šito - mierīgi, var paieties kājām, var pabraukt, kā vien gribas.

vārdsakot, manā pieredzē baigā manta un ne gluži tikai mazulim.

Papildināts 01.05.2018 19:05:

No šiem abiem arī ņemtu Puky; dipdapa vietā jebkuru līdzsvara riteni, kas līdz tiem 5 gadiem it kā paredzēts.

Canta tu conmigo si quieres conmigo canta

Manam bērnam bija (ir) metāla bezpedālis ar rokas bremzīti. Ja pareizi atceros, sāka braukt ap 2 gadu vecumu, bet tā kā ātri pienāca ziema, vispamatīgāk izbaudīja to gadu, kad bija 3 un 4 gadi. Vasarā, kad vēl nebija 5 gadi, iemācījās braukt ar 12 collīgu pedāļriteni praktiski 10 min laikā. Brauca paralēli gan ar skrejriteni, gan to. Šogad būs 6 gadi, abi palika par mazu, skatamies uz lielāku pedāļriteni.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18373133