Man ir parastā un sociālā trauksme, palīdzēja reāli tikai 1 lieta-kļuvu par vegāni. Pēc dažām nedēļām pamanīju, ka esmu daudz mierīgāka, nestresoju (protams, ja atrodas kāds iemesls, tad tas joprojam notiek, bet ne tā, kā bija pirmstam-visu laiku un ne par ko). Kad gadās grūta diena, tad atgūstos daudz ātrāk. Agrāk bija tā, ka 1 grūta, stresaina diena nozīmēja, ka nedēļu biju gultā, jo biju reāli pārgurusi, pat ne nogurusi, pārgurusi pilnībā. Un ĻOTI viegli aiizkaitināma. Tagad ja arī sanāk kāda smaga diena, tad tomēr pēc 1-2 dienām esmu atpakaļ normālā dzīvē un ko tādu es pat iedomāties nevarēju.
Pirms tam bijumēģinājusi 2 dažādus antidepresantus un no blakusparādībām bija grūtāk kā no trauksmes. Uz terapiju iet bailes, nevaru to izmainīt, bet ceru, ka kādreiz saņemšos. Raudāt varētu no ta, kā man ir palīdzējis vegānisms. Es pat iedomāties bnevarēju, kā tas būtu-nebūt visu laiku saspringtai, bailīgai, uztraukties, panikā krist... Beidzot esmu tikusi pie miera. Es to nemainītu ne par kādu naudu. Un tādus pašus rezultātus esmu dzirdējusi no daudziem citiem vegāniem visā pasaulē.