Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Teutonia un Hartan atsauksmes

Labradoodle

Vēlētos dzirdēt atsauksmes par visiem Hartan un Teutonia ratu modeļiem ar rotējošajiem priekšējiem riteņiem (Racer gt/gts, vip, mistral s, beyou (v2, v3), bliss, cosmo, fun - varbūt tur vēl kāds modelis, visus no galvas neatceros). Kādi ir plusi un kādi mīnusi ar kuriem esat saskārušies? Vai iesakiet, patika?

Dzīvoju dzīvoklī 4.stāvā, bet ratus turēšu mašīnas bagāžniekā, vienīgi gribētu gan, lai ielien liftā (pašai bezlifta māja, bet daudz ejam ciemos, kur ir lifts). Kā ir ērtāk - ar cieto vai puscieto kulbiņu skatīties piedāvājumus?

P.S. par šiem ratiem atradu pēdējo tēmu 2016.gadā, tāpēc gribu dzirdēt svaigākās atsauksmes un ieteikumus. Plānoju pirkt lietotus, Hartan skatos, ka ir nedaudz dārgāki, gribu izsvērt visus +/-.

Bija Hartan Racer gt ar puscieto kulbu. Viegli vadāmi, mežus izbrauca. Izbraukāju ar diviem bērniem. Tehniski viss kārtībā - rati nelūza ne reizi. Vienīgais mīnuss ko atradu - ne visas daļas var izmazgāt, jumtiņš nav noņemams no karkasa. Liftā ielien. Iesaku

Rozete

Trešo gadu mūsmājās ripo hartan racer gts. Drīz izvizināts būs arī otrs bērns. Rati uzturētu vēl vismaz divus, ja ne vairāk. Ar kvalitati esmu apmierināta. Cieto kulbu otrreiz gan nepirktu, pilnīgi pietiktu ar mīksto ieliekamo variantu. Vieglāk un lētāk. Ietilpīguma ziņā rati ir super, tur arī lielam, biezās jakās un maisos sapakotam bērnam ir gana vietas. Rati ir stabili un viegli vadāmi. Pa sniegiem neesmu braukājusi, jo tā šeit vnk nav. Vecākais bērns ir vests līdzi ar ratu kāpsli un vietas manām kājām arī ir pieticis. Iepirkumu grozs ir ietilpīgs un arī klāt tam var tikt, kas nav pašsaprotami visiem ratiem. Mīnuss ir smagums. Izcilāt pa trepēm tos varēs vien māte varone. Dizains ir arī so so, gaumes lieta. Man besī šobrīd tās 25 kabatas. u

Papildināts 04.01.2019 22:51:

Hartan ir rati, kurus var pirkt arī lietotus Teutonia kvalitātes ziņā ir sliktāki, tāpēc arī lētāki.

Reliite

Labradoodle
Man ir Hartan Xperia 2017.gada modelis ar cieto kulbu. Vienīgais mīnuss ir svars, bet nu rāmis tiek atstāts mašīnā. Šauri, visur ielien, visu var izbraukt, taču vietas kulbā daudz (braucām līdz 10 mēn.).

Sēžamā daļa ne īpaši patīk, jo tomēr gribas vieglākus ratus uz šo laiku jau. Hartan sēžamo izmantojam pa tādiem sliktiem, sniegainiem vai netīrītiem ceļiem, bet citādi eju ar vieglajiem.

Papildināts 05.01.2019 10:23:

Kopumā rati izcili, iet kā tanks un vismaz pagaidām izskatās nenolietojami.

Paldies par atsauksmēm - Hartan modeļi izklausās, ka labi varianti praktiski visi!

Papildināts 06.01.2019 13:34:

Reliite - līdz 10mēn. tiešām ilgi, ja kulbā noturas. Bet tas gan jau no bērna lieluma arī atkarīgs. Un arī vēlmēm vai vispār ir mierā ar kulbu tādā vecumā.

laimes lācis

Mums bija hartan Racer GT. Izbrauca 2 bērni un brauc jau trešais. Man bija cietā kulba kas patika. Laba manevrēt spēja, laba amortizācijas. Pārdomāti sīkumi. Man patika tās kabatas jo varēja dažādus sīkumus tur salikt. Labs, ērts iepirkumu grozs. Arī sēžamā daļa ļoti pārdomāta pārsvarā visu var izdarīt ar vienu roku reti kur jāspiež abas pogas reizē. Gana šauri lai iebrauktu jsbkurā liftā. Vienīgais mīnus ir svars.

teresitta

Mazliet ne pa tēmu, bet ja nu kāds pārdod savus Hartan Racer/Sky/Topline/Xperia - labprāt izskatītu iespēju iegādāties! Paldies!

Palmish

Man ir Hartan Racer gtx, neesam pirmie lietotāji, un, šķiet, ka braucam ar gluži jauniem ratiem, patīk gan vizuāli, gan praktiski. Šauri, ielien visur. Viegli salokās. Amortizācija laba. Plaša kulba. Daudz kabatas un liels iepirkumu grozs. Ir divi mīnusi. Ziemā sniegu ar viņiem izbraukt nevar un sēžamajai daļai ir sēdeklis, kas neļauj nolaist bērnu pilnībā guļus - sanāk, mugura ir nolaista, dibens un kājas paliek gaisā. Bet varbūt tas tikai šim konkrētam modelim.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18384627