Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Salīdzinām hipotekāro kredītu likmes?

Conejito

eseni
Mums sanāca tā, ka sākām meklēt salīdzinoši vēlu un mērķis ir ievākties pirms ģimenes pieauguma. Līdz ar to, būvniecības stadijā esoši mums neder.

Statistikai:

Kredits Swedbank, majas buvniecibai. Likme + 1.79%.

Ienakumi nak uz Swed, ir kreditnemeja bezdarba apdrosinasana un kredita apdrosinasana nepilna apmera.

Visam bankam ligumi ir "slideni". Zinu, ko runaju, jo pati esmu pastradajusi vairakas no taam. Bet es nebaidos. Priecajos, ka sodien varu dzivot un bernus audzinat savaa maja, nevis iretaa ( paireju kadu laiku- paldies)

Un par nakotni- nemeginu uzburt briesmu ainas. Dzivoju saskanja ar savu sirdsapzinju, straadajam un godigi pildu saistibas.Cik nu kuram paredzets, nav zinams

Papildināts 15.02.2019 08:25:

Precizesu- cik nu kuram liels kredits paredzets- tas zinaams ....es vairak domaju- nav zinams muzha ilgums, un, baidoties nomirt atrak, neka beigsies kredits, labak kreditu vispar nenemt. Bet tad jasamierinas ar esosho dzives kvalitatii.

Šonedēļ izskrēju 3 bankas- SEB un Swed rēķināja standarta 2.5%, Luminor 3%, teica ka var nokaulēt līdz 2,85%, zemāk nevienam tagad nedodot. Swed dod vismazāko summu (max 45 000eur) (kaut esmu viņu klients jau 10gadus, nav sliktas kredītvēstures vai esoši kredīti, automašīnu apdrošinu pie viņiem). Seb dod bišķi vairāk (max 62000eur). Luminor dod krietni vairāk (max 73000), par ko jau kaut ko jēdzīgu var nopirkt. Bet procenti salīdzinoši augsti... Piebildīšu, ka alga man 1020Eur uz rokas, kredītu ņemtu viena. Pirmā iemaksa 5% ar Altum jaunajiem speciālistiem. Visvairāk pārsteidza Swedbanka, ka tik maz dod, kā rēķinaja, tad ikmēneša maksājums sanāktu 180Eur, tagad maksāju par īri 240eur.

Dzila,

ja Tu gribi, lai Tev kredīta maksājums ir mazāks par esošo īri, tad Tu nemaz vairāk par tiem Swedbank solītajiem 45 nemaz nevari atļauties

Varu precizēt jo esam saņēmuši piedāvājumus. Sebs ir nometis nedaudz likmi, līdz 2.15,bet viņi prasa, lai mēs noslēdzam visas saiknes ar citām bankām un pārejam pilnībā pie viņiem.

Citadelei ir dažādi varianti. 1.7 ir mazākā likme, bet ar trakiem noteikumiem. Ar normālākiem noteikumiem 2.2. Bet mums vēl ir trumpis, ko izspēlēt, jo, ja mēs aiziesim pie Seb, Citadele zaudēs divus ļoti labus klientus ar krājkontiem, kredītkartēm, algām un pensijām.

Swed turpina komunicēt agresīvi un bez maz jau nāk ciemos ar līgumu un pildspalvu. Mums nepatīk.

Summas ziņā neviena banka neko neierobežo, dod cik prasām, un ir sajūta, ka dotu arī vairāk.

Fanija

Es ņēmu kredītu 2018.gadā Luminor bankā, jo esmu šīs bankas klients, procentu likme 3 mēnešu Euribor+1.81%, bez nekādiem papildus nosacījumiem, nelika ne apdrošināties, ne pensijas uzkrājumu pie viņiem ņemt. Bet kredīīta apdrošināšanu pati vēlāk paņēmu.

tupele,

Nē, es nemaz nedomāju maksāt mazāk nekā ir pašreizējā īre. Varu atļauties maksāt arī 300Eur mēnesī. Vienkārši pārsteidza, ka Sweds dod tik mazu summu, kaut varu atļauties vairāk. Pārējās bankas pat dod vairāk, kaut neesmu viņu klients. Varbūt pie vainas ir tas, ka kredītu ņemu viena? Banku konsultantes arī ieteica apprecēties :P

Hiacintte

Dzhila
1000 eur uz rokas nav liels cipars, ja dzīvo viena un ir arī bērni, pat bez bērniem tas nav daudz un pēc visiem maksājumiem dikti daudz pāri nepaliek. Swed piedāvājums ir adekvāts.

Dzila,

katrā jokā ir daļa patiesības. Protams, ka Bankas acīs, ja Tu būtu precēta, kredīts skaitītos ar zemāku risku, jo vīrs būtu līdzaizņēmējs

Es viena pati ar savu algu noteikti neņemtu summu, kam mēneša maksa sanāk vairāk par kādiem 200 eur mēnesī.Man ir nedaudz virs 1000 uz rokas, bet, ja tā alga ir viena uz mājsaimniecību, kurā ir bērni.. Man būtu bail par visām citām izmaksām. Tad jābūt arī iekrājumam labam,drošībai.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18386609