Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Nerūgta eļļa salātiem.

Saulii

Iesakiet lūdzu. Visas olīveļļas man šķiet rūgtas, jo vairāk virgin un dārgākas, jo rūgtākas. Visas glaunās vietējās - kaņepju, linsēklu, ķirbju - ar rūgtumu.

Vīnogu kauliņu eļļa - ļoti neitrāla garša.


Let's have a little fun today
Let's give a little love away

Vienkāršākais ieteikums-pagaršot, pirms pirkt konkrēto. Man jau neticas, ka neviena olīvene nav maigāka , bet tas laikam subjektīvi.

bez garšas ir vīnogkaulinu, bet mani drusku mulsina iespējama kvalitāte. Avokado nav rūgtā, bet drusku specifiskā.

kristel

Man patīk Naukšēnu rapšu eļļa ar kādu no "aromātiem" - diļļu, sinepju utt.

Vīnogu kauliņu. Ķirbju. Nekādu rūgtumu neesmu novērojusi. Olīveļļas arī man nav iegājušās, pat ne rūgtuma dēļ, bet vispār.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

klēra

Štīrijas ķirbju eļļa nav rūgta. Viņai drīzak tāda grauzdētu sēkliņu piegarša ir. Varētu būt ka visos salatos īsti neder, bet pati par sevi eļļa tiešam laba un garšīga.

Linsēklu eļļa manuprāt arī nav rūgta. Ja tā ir rūgta, tad viņa jau ir veca un izmetama. Tik jautājumums vai 200ml pudelīti var izlietot, kā iesaka, 2 nedēļās.

Papildināts 18.02.2019 16:02:

Ne tik sen pa tv24 bija raidījums Ēdien kā zāles. Bija runa par dažādam eļļām. Bija uzaicināta kaut kāda uztura specialiste. Mani izbrīnīja, kad viņai uzdeva jautājumu par vīnogu kauliņu eļļu, viņa teica, ka tajā nekā laba neesot un viņa to neizvēletos nekad nekādu ēdienu gatavošanai.


Kaņepju man nešķiet rūgta, pērku šo -

kristel

klēra
Daudzi par rapsi saka, ka slikts utt. Nez, man patīk. Pēdējā laikā gandrīz tikai rapsi lietoju. Iepriekš cepšanai ņēmu arī vīnogu kauliņu. Patika, neizteikta garša, "neuzbāzīga" eļļa.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

kristel
Daudzi par rapsi saka, ka slikts utt
Pesticīdu, herbicīdu (superkancerogēnais raundaps) atliekvielas.

kristel

Nu tā jau var visam piesieties... a kur teikts, ka kaņepi un linsēklu neviens neapsmidzina? sniegasega


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Man patīk ķirbju sēklu eļļa, nešķiet rūgta.

Daudzi par rapsi saka, ka slikts utt Pesticīdu, herbicīdu (superkancerogēnais raundaps) atliekvielas.
Jebkas, kas tiek audzēts rūpnieciski tiek ar visādu figņu apstrādāts, ej nu izsver, karš no auguem mazāk trāpījis tā labuma.

Ne tik sen pa tv24 bija raidījums Ēdien kā zāles. Bija runa par dažādam eļļām. Bija uzaicināta kaut kāda uztura specialiste. Mani izbrīnīja, kad viņai uzdeva jautājumu par vīnogu kauliņu eļļu, viņa teica, ka tajā nekā laba neesot un viņa to neizvēletos nekad nekādu ēdienu gatavošanai.
Viņas argumenti bija nepārliecinoši visā raidījumā - "par to neesmu interesējusies", "es to neizvēlos" un taml. man saklusījās zināšnau un argumentu trūkums.


Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18386871