Vajadziiga paliidziiba....

semmy2019

Slēdza Administrācija.

Ta ka skola nav aiz kalniem taa mokos depresijaa ar vien vairaak un sak makties virsu panika...Stradaju smagi,bernus audzinu viena bet galus kopaaa savilkt nevaru pat tik taalu ka reizem naakas dzivot bez maizes.

Loti vajadziga palidziba palaist skola bernus.Visss ko sobrid esmu atlavusies nopirkt ir skolas somas...Tas ari viss.Un zinu ka vairs ari nekam tuvaka laika nesanaks Berni 6 un 7 klase

Varbut kadai mammai ir vismaz liekas drebes skolai puikam uz M izmeru-vins man apals un meitenei uz XS S ,un apavi meitenei uz 37 38 un puikam ir plakana peda ,tatad apavus vajadzetu platus uz 42 gruti teikt jo si iemesla del vienmer ir problemas .

Ludzu mani nenoriet,ta jau ir loti gruti un pamazam juku praataa

Ja meitene slaida, varu piedāvāt mēteli. Man uz 1,70m bija labs, ja mazs aygums, rokas varētu būt pa īsu.

https://foto.inbox.lv/duuducisk/atdodu

Vēl šis tas no drēbēm varētu būt, jāskatās.

Papildināts 08.08.2019 18:14:

Uj, saputojos - ja mazs augums, piedurknes par garu būs.

semmy2019
Kur Tu mīti? Saki meitas augumu. Es mēģināšu kaut ko sagudrot. Nekriti depresijā. Nav jēgas. Darbs pašai ir?

Papildināts 08.08.2019 18:16:

semmy2019
Kur Tu mīti? Saki meitas augumu. Es mēģināšu kaut ko sagudrot. Nekriti depresijā. Nav jēgas. Darbs pašai ir?

Отпускайте идиотов и клоунов из своей жизни. Цирк должен гастролировать! © Ф. Раневская

semmy2019
Man būtu šis tas meitenei. Bet kur atrodies?

Man ir atdodams meitenei. Lūdzu uzrakstiet, kur esat un sarunāsim, kā nogādāt.

Papildināts 09.08.2019 20:01:

Kāds Jums izmērs? Ja M, tad varu arī Jums kautko no drēbītēm atdāvināt.

Papildināts 09.08.2019 20:01:

Meitenei man ir kleita uz s/ xs

Papildināts 09.08.2019 20:03:

Bet Jums jau arī piederumu nav?

Kur atrodaties?

ateni

semmy2019
un mirklis

ir viena un tā pati persona, ar tikko svaigi uzceptu jaunu profilu, jo uz veco profilu atsaucības nebija.

https://calis.delfi.lv/forums/tema/18394661-nepieciesams-atsperiens/

https://calis.delfi.lv/forums/tema/18393631-mekleju-palidzibu/

Ne man, ne šeit Cāļa meitenēm nav problēmu palīdzēt, bet priekškam cept vienu profilu aiz otra? Jūsu šie divi profili ir no vienas IP adreses un abos gadījumos ir depresija, naudas un skolas piederumu trūkums.

Ar drēbēm meitenei varu palīdzēt, arī puikam atradīsies drēbes. Jāzina vismaz augums abiem. Un arīdzan godīga atbilde, ka mirklis un semmy2019 ir viena un tā pati persona.

Veiksme no sirds palīdz tiem, kam piemīt veselais saprāts. /Eiripīds/

ateni
Tad jau nevis depresija ir, bet kas cits, personības dubultošsnās utt, pašai sev drēbes piedāvāt.

ateni

burumburums
Jā, tieši tā. Tā saucamais mārketinga triks. Viņa uztaisa pati sev jaunu profilu, bet vajadzība tā pati vecā. Un pati sev ar otru profilu jauniczeptajā profilā piedāvāja drēbes. Tas nav nekas neparasts, cilvēks no izmisuma, dara da jebko.

Kā jau minēju, lai nāk ar mums Cāli runāt godīgu valodu, palīdzēsim. Katra ar ko var, un jau pa kripatiņai bērnus skolai saģērbsim.

Veiksme no sirds palīdz tiem, kam piemīt veselais saprāts. /Eiripīds/

Piedodiet, bet tā nav vis! Jā, es neguvu palīdzību, bet šis ir cits cilvēks un es nezinu, kāpēc viņš neatbild. Es uzrskstīju. Acīmredzot neesmu vienīgā, kam iet grūti.

Papildināts 10.08.2019 22:38:

Varu apzvērēt, ka šo postu neliku es! Goda vārds!!!

Papildināts 10.08.2019 22:41:

Lai pārbauda administrācija. Man bav personības dalīšanās un es saprotu šīs grūtības. Drēbes man nav vajadzīgas. Es gribēju padalīties ar šo meiteni. Manam bērnam ir citas vajadzības un cits vecums.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18394865