Vajadziiga paliidziiba....

semmy2019

Slēdza Administrācija.

Tas ir pārpratums! Sazinieties ar administratoru, pirms mani apvainojat krāpšanas mēģinājumā! Es to semy prifilu netaisīju un neliku to postu! Kaut uzrastos tā meitene, bet izskatās, ka viņa ir pazudusi tajā pašā dienā, kad uzradās. Nav pareizi mani apvainot, neuzklausot! Man drēbes nav vajadzīgas, to es jau iepriekš teicu. Es neliktu postu par drēbēm, ja vajadzīgas ir skolas lietas! Murgs! Paldies dāmas! Vairs nenākšu. Bet patiesību gan uzziniet, pirms kliedziet!

Papildināts 11.08.2019 11:03:

Semy, ja tev ir vajadzīga palīdzība, atsaucies! Man ir ļoti skaista kleita priekš meitas, ko pati nevilkšu, jo priekš manis par šiku un varu vēl ko no drēbēm atdāvināt. Nebaidies! Pārpratuma dēļ nav vērts slēpties.

ateni

mirklis
Labdien.

Neviens Jūs neapvaino krāpšanā. Nevienā teikumā tas nekur nav rakstīts. Iet runa pavisam par ko citu.

Priekškam jāsazinās ar administratoru? Administratoram nav it nekādas daļas cik jums te Cālī profilu.Jūs pati man uz CP atrakstījāt, ka Jums ūdens smeļās mūtē no bezizejas. Un nav jau nekas nosodāms, ka no bezizejas mēģinājāt ar citu niku lūgt bērniem. Iespējams Jums te Cālī daudzas palīdzētu, bet jūsu SOS sauciens man neievieš uzticību.

Veiksme no sirds palīdz tiem, kam piemīt veselais saprāts. /Eiripīds/

Ha! Man ir viens profils. Šis. Tas, ko Jums rakstīju, nenozīmē, ka šis ir manis likts posts. Jo es to neesmu likusi. Nu neesmu. Es pēc atsaucības sapratu, ka nav vērts gaidīt. Cīnīšos, meklēšu tālāk pati, tāpēc arī aizslēdzu tēmu. Man nav vajadzības sevi pazemot ar jaunu niku un likt postus iekšā. Viena meitene man piedāvāja palīdzību. Varbūt palīdzēs. Ja nē, tad arī nekas. Gan jau nenomiršu. Bet šis nav mans posts GODA VĀRDS!! Kā jums to ieskaidrot?!

skolotāja

Es nesaprotu kurā mirklī domājat, ka tā pati persona... Jocīgi.

Papildināts 11.08.2019 16:47:

mirklis

Uzraksti cp no kurienes esi.

skolotāja
Paldies Jums!

Dūducis*
mirklis
Felisia
Meitenes-man nav datora ne interneta-eju biblioteka kad tieku.Ludzu uzrakstiet ma uz epastu privati- samantadarzins2019@inbox.lv

Papildināts 12.08.2019 15:55:

ateni

Jums acimredzot nav ko dariit!Tiesu taadu cilveeku kaa juus-taadi kaa ,mees esam spiesti dzivot zem nikiem -jo taa vietaa lai paietu garaam ja nevarat un negribat palidzeet-jus garaam nepaiesit zobus neielaidusi!

Nee es to meiteni nezinu un nezinu kas vinja ir.Skali nevienam neblausu no kurienes esmu-jo es domaaju ka kauns tapat ir pietiekams lai zemotos un luugtu paliidzibu.Bet te ir tiesi kaa teicienaa-Latvietim latvietis kaa saldais eediens.

Papildināts 12.08.2019 15:59:

mirklis
Es nesleepjos.Vienkaarsi man nav interneta.Un redzot kaa te dazas rej un censas mus pataisiit par vienu personu-pat vairak neko negribas teikt-ka nenoknaabj pavisam.

Seit ir ta-Dazas varbut palidzes bet dazas tevi nelaimee redzot veel uzmiis ar kaaju lai esi dzilaak bedree

Administrācija

Atvainojamies autorei, ka atslēdzām tēmu, bet darījām tikai to, lai apliecinātu, ka mirklis un semmy2019 ir divas atsevišķas personas, turklāt klaigāšana par vienādām IP adresēm bija maldinošs blefs – tās ir atšķirīgas.

Dāmas, lūdzu, esiet tolerantas, nereti ir tā, ka saņemšanās atzīt, ka ir problēmas, un lūgt palīdzību prasa pārcilvēcisku saņemšanos, savukārt pirksta bakstīšana sejā izmisušu cilvēku var iedzīt zemāk par zemi. Pirms publiski klaigāt un mētāties ar apvainojumiem par krāpšanu un mahinācijām, padomājiet divreiz. Ja šķiet, ka kaut kas nav kārtībā, izmantojiet opciju "Ziņot moderatoram" vai arī rakstiet e-pastu mums uz info@calis.lv.

semmy2019
mirklis

kā arī jebkurš cits, kam nepieciešama palīdzība

Lūdzu, uzrakstiet mums cāļpastu vai atsūtiet ziņu uz info@calis.lv. Raudzīsimies, kā varam palīdzēt.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18394865