Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Padalos ar plova recepti.

Muskuss

Iesaku no savas pieredzes.

Vajag cepampannu, tā saucamo čuguna "pīli".

Izmantoju cūkgaļas kakla karbonādi, kuru sacepu ar pipariiem un sāli uz pannas līdz apbrūnē.

Pīlē ielej olīveļļu, ieliek sagrieztu vai veselu sīpolu,es lieku vēl sasmalcinātus ķiplokus, papriku, rīsus, kečupu, protams arī sacepto gaļu, garšvielas pēc vēlmēm, laurlapas, piparus.pārlej ar ūdeni,lai mazliet rīsiem pāri(izmantoju divas mazās rīsu paciņas) un liek uz stundu cepeškrāsnī ar temperatūru 180-200C

Lai labi garšo!

Kas tad tas par plovu ar kečupu un bez burkāniem?

MartaMartaMarta
Es burkānus nelietoju, bet noteikti ka var likt. Kas kečupam vainas?

Papildināts 13.08.2019 20:29:

Nuuuu ja mēs skatamies pēc tradicionālās receptes, tad vajag arī jēra, nevis cūkgaļu.

njā

11663300
Kas ir?

Tas nav plovs. Tie ir rīsi ar gaļu.

Starp citu ļoti garšīgi sanāca.

Papildināts 13.08.2019 20:33:

11663300
Nepiekasies. Tā ir mana plova variācija. Sautētus vai ceptus burkānus neciešu kā sugu.

Par to nešaubos.

Papildināts 13.08.2019 20:34:

Tad tā arī jāraksta- padalos ar plova variācijas recepti

11663300
Tomēr piekasies.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18395161