Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Spieķa tipa putekļusūcējs

Lensa

Parasti es izlēmīga pati, bet šoreiz gribas atsauksmes. Kam ir kātu putekļusūcēji, kā Jums ar tiem iet? Esmu noskatījusi šo: https://www.philips.lv/c-p/FC6728_01/speedpro-aqua-bezvadu-spieka-tipa-puteklu-sucejs#see-all-benefits

bet aptaustot veikalā šķita tāds.. nuu... tā kā no pārāk vienkāršas plastmasas, tā kā no pārāk daudz detaļām.. nemāku aprakstīt. Lai arī zinu, ka "kas der visam, neder nekam", tomēr tieši to mazgājošo funkciju gribas un 2vienā arī gribas, jo tikai ar sausajām lietām arī robts tiek galā, ja tik kāds palaiž... Varbūt kādai ir cits izcils modelis (vairāk par 400 gan maksāt netaisos arī par pārāko brīnumu)?

Es ari gribetu par so dzirdet kadas atsauksmes. Man ari gribas, lai mazga un uzsuc. Ka ari ir interese par tvaika slotu, kam der un vai ir jega iegadaties . Gribu visu atvieglot majas...un nepatik staipities rinki ar spainiem. Ka ari, cik ilgi iet akumulators, kad vins nobeidzas, tad jamet ara? Varbut ir tadi, kas strada ari no vada?

Sila purene
Tvaika slota man neliekas labs variants. Mamma kkādas masīvas reklāmas ietekmē bija nopirkusi (ne no dāgajām gan), nu nez, laikam reizi pamēģināja, kas zin, kur tas štrunts palika..

Katram savs

Sila purene
un nepatik staipities rinki ar spainiem.
Kāpēc jāstaipās ar spaiņiem? Es vai nu skaloju lupatiņu izlietnē vai arī vannas istabā atrodošā spainī (ja vēlos kaut ko pieliet ūdenim).

Papildināts 12.01.2020 22:07:

Sila purene
Ka ari, cik ilgi iet akumulators, kad vins nobeidzas, tad jamet ara?
Gan jau servisā var nomainīt. Maam bezvadu sūcējam ir kādi 3 gadi, vēl ir dzīvs. Tiesa, es viņu ne pārāk daudz lietoju, pamatā visu izdara robots.

Papildināts 12.01.2020 22:09:

Varbut ir tadi, kas strada ari no vada?
Tev patīk staipīties ar tiem vadiem? Es savu klasisko putekļusūcēju ļooti reti izvelku, arī dēļ vada.

black sand

Es to mazgājamo gribēju pirkt bet palasiju atsauksmes krievu saitos un pārdomāju. Cilveki pārsvara ir neapmierināti ar to ķepu ko tas rada bet tīrība ir stipri nosacīta. Ta nu paliku pie sava vecā šis pasas sērijas kāta suceja.

Tvaika slota ari ir un es tai redzu kaut cik jēdzīgu pielietojumu mazgājot palielu platību flīžu grīdu.Liela ņemtne sanak tīrot flīžu spraugas bet labs efekts. Visādi citadi lai tam milzim atrastu jēdzīgu pielietojumu vajag samēra netīru virsmu. Man ir atsevišķi noņēmama daļa kuru efektīvi var izmantot dažādas sīkas šķirbās,noņemt visādu smuci, tā jau pozitīvi,gaiss svaigāks,nav ķīmija jālieto bet vienlaikus tā visa atmiekšketo netīrumu tīrīšana ir tada šmuciga padarīšana. Nezinu vai otreiz pirktu bet tā pāris reizes gada lietoju.

Katram savs

Bet es savu bezvadnieku pirku ap 150 EUR, 400 liekas daudz par daudz.

black sand

P.s galvenā sūdzība bija ka tas divi vienā ne isti labi mazgā ne ari dēl tas mazgāšanas funkcijas sūc labi jo jauda maza un ja grib ta normāli padarboties tad atri iziet baterija.

Papildināts 12.01.2020 22:17:

400 eiro tie neapšaubāmi ir Duson

black sand
Pg, bet to mazgāšanu taču var pieslēgt un atslēgt? Vai tad ne? Un tādā gadījumā vajadzētu sūkt normāli... Vārdu sakot jāpapēta vēl. Priecāšos, ja atradīsies kāda, kam tāds ir.

black sand

Atslēgt jau var bet kopējo skūšanas jaudu tam verkim jau tādēļ nepalielina. Manējais ir šis pats Philips powerpro duo un kā jau vispār kāta sūcēji nav nekāds žiperis,jalādē piecas stundas lai sūktu dažas minūtes. Sīkumus uzsūkt jau der jo īpaši ar noņemamo uzgali bet ka īsts sūcējs neder. Arī nebija letucis, kādi zemm 200 eiro savulaik maksāja.

Papildināts 13.01.2020 10:36:

Sitads https://www.elkor.lv/lat/philips-powercyclone-fc6172-01.html?fee=7&fep=378387&gclid=EAIaIQobChMIreL9h5WA5wIVklQYCh2M2gdGEAAYAyAAEgIZp_D_BwE

Un ja reiz bez ūdens sūc nu tā,jo īpaši ja noņem no kāta tad esmu skeptiska par to kas notiek vēl ūdeni pievienojot. Var protams izmantot turbo funkcij bet tad baigi ātri jalade atkal piecas stundas.

Labi, bet ko iesakat, lai butu mazgasanas funkcija, iznemot iRobotu...un butu erti..

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18401947