Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Spieķa tipa putekļusūcējs

Lensa

Arī izraku krievu atsauksmju lapas. 3 bija ļoti negatīvas, pārējās ok (protams jārēķinās, ka pilnīgi sajūsminātās vienkārši nav jāņem vērā). Jārēķinās arī, ka šis nav sūklis, kas pilnībā aizstās parasto putekļu sūcēju un normālo grīdas mazgāšanu. Reāli es arī gribu tādam mērķim, kad pa nedāļas vietu kāda atsevišķa dzīvokļa daļa papaildus jāuzkopj, neritinot vadus un nevelkot ārā grīdas spaini un izdarāms fiksi, nevis besījoties, kamēr robots izbraukās (to es atrodoties mājās varu paciest tikai istabās, kurām var tikmēr durvis aiztaisīt).

Mazgāšanā mani mulsina tas, ka tā lupata taču nekā mazgāšanas laikā pašneattīrās/netīro udeni atpakaļ nesūc? Tad sanāk, ka grīdai jābūt ļoti tīrai, lai nešļūkātu ar netīru lupatu jau pēc pirmajiem metriem... vai jābūt vairākām rezerves lupatām vienā uzkopšanas reizē.. Vai es ko ne tā saprotu?

black sand

Man domāt ka tas verkis ir derīgs tikai ideāli tīrai grīdai lai pārbrauktu pāri kādam izlijušam šķidrumam vai citam svaigam aktivitātes pēdām bet visu to pašu tad jau spēj dažus eiro vērtās topshopa birstes ar smidzinamo. Kāda no calenem arī negatīvi izteicas par karjera mazgājamo jo tam arī tas rullītis nemitīgi paliek netīrs,tā nu man bez maz vai sāk šķist ka pagaidām visi tie mazgājamie ir tik tas reklāmas triks jo risinājuma ka attīrīt to uzgali darba laika īsti nav.

Cassia

Ir lietots Philips aparāts. Tas bija pilnīgi garām, jaudas trūka. Pašai ir Dyson, ļoti apmierināta. Lieliski aizvieto lielo putekļusūcēju, iztīra dīvānus utt., kur robots netiek. Tiesa, bez mazgāšanas funkcijas. Nez, man tā ūdens padarīšana liekas ķēpīga. Bija putekļusūcējs ar ūdens filtru - galīgi garām, ir citas lietas, kur tērēt laiku jēgpilnāk.

MioMioMio

Kopumā spieķa putekļsūcējs ir laba lieta, tikai nevajag ņemt pašus lētākos, tad tiešām var pietrūkt jaudas. Par mazgājamo funkciju - es gribēju bez, jo tieši biju lasījusi atsauksmes par PowerPro Aqua, ka grīdai tāpat jau jābūt tīrai, pirms lieto to lupatiņu, citādi gruži samirkst un vienkārši stumdi apkārt gružus.

Mazgāšanā mani mulsina tas, ka tā lupata taču nekā mazgāšanas laikā pašneattīrās/netīro udeni atpakaļ nesūc? Tad sanāk, ka grīdai jābūt ļoti tīrai, lai nešļūkātu ar netīru lupatu jau pēc pirmajiem metriem...

Tieši tā arī ir. Lai gan robotam man ir tāda mazgāšana (t.i. šļūkšana ar mitru, nenomainītu lupatiņu) un tam man ļoti patīk un strādā labi. Iespējams, kaut ko maina tas, ka, ja robots braukā regulāri, grīda tomēr ir diezgan tīra jau pati par sevi.

Man ir Electrolux EER7GREEN, ļoti patīk. Akumulators neizbēgami kaut kad nolietosies, kām jau visām iekārtām. Pērkot noskaidroju, ka tad varēšot servisā nomainīt (tā elementāri pats pielikt un noņemt gan nevar), ceru, ka tā arī būs.

Paldies, par atsauksmi! Tavējais ir ar to bunduli apakšā, es kaut kā skatos uz tiem, ar bunduli augšā, nez kādēļ esmu iedomājusies, ka nākamā paaudze un ka vieglāk (dziļāk) var zem mēbelēm pabāzt. Tavu arī var griezt otrādi (nu tā, lai piemēram zirnekļu tīklus no griestu stūriem ķeksētu)?

MioMioMio

Hmm, nezinu, neesmu tādus mēģinājusi. Kad pirku, šķiet, tādi arī bija tikai Dyson, bet tik dārgu es negribēju. Ja tev budžets 400, domāju, vari ņemt Dyson, par tiem neesmu nevienu sliktu atsauksmi vispār dzirdējusi.

Kājām gaisā strādā arī manējais. Zem mēbelēm, iespējams, būtu vieglāk pabāzt to ar bunduli augšā.

Cassia

Sapratu, ka esmu lietojusi un vīlusies, nevis Philips, bet gan Elextrolux spieķa sūcējā. Modeli nezinu, bet sūnu zaļā krāsā, ar to bunduli lejā. Pilnīgi nejēdzīgs aparāts, sīkumus tik spēja satīrīt.

Labdien! Aktualizēju tēmu-bezvadu, rokas putekļu sūcēja izvēle!!! Var būt varat padalīties ar pieredzi, kuram pietiekama jauda un bez lādēšanas ilgāk iztur????

Arī vēlētos dzirdēt jaunākās atsauksmes!!!

Katram savs

Vajag skatīties, lai ir litija-jonu baterija.

Papildināts 10.11.2020 13:36:

Tagad Xiaomi ir parādījušies bezvadu putekļusūcēji. Pieredzes man nav, bet vispār patīk Xiaomi - daudz kas viņiem ir labs.

Papildināts 10.11.2020 13:37:

Sila purene
Labi, bet ko iesakat, lai butu mazgasanas funkcija, iznemot iRobotu...un butu erti..
Kas vainas irobotam?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18401947