Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Sarunas par indeksu fondiem

evicevi

kukainis

evicevi
Ir limits 4000 gadā. Tātad, Max 20% no 4000 ir 800eur. Un atmaksai rēķina 20%, neatkarīgi no tā cik lielu iin reāli maksā.

MioMioMio

kukainis
Ir limits gan 10% no algas, gan max 4000. 800 EUR vari atgūt tikai tad, ja bruto alga gadā ir vismaz 40000, kas nu maz cilvēkiem tā ir.

kukainis

MioMioMio
Jā, tu precīzāk uzrakstīji. Savukārt evicevi šo augšējo robežu vispār nepieminēja.

MioMioMio

Nu tā augšējā robeža ir diezgan mazam cilvēku lokam aktuāla. 10% robeža ir aktuāla pilnīgi visiem.

Parādījies jauns veids, kā Latvijā iespējams iegādāties ETF-us - ar SEB bankas Roboinvestoru. Komisija ir 0,8% gadā, kas ir, nu tā, vidēji augsta, es teiktu, bet toties par pirkumiem nekas nav jāmaksā. Vairāk var palasīt te: https://www.seb.lv/privatpersonam/uzkrajumi-un-ieguldijumi/ieguldijumi/roboinvestors/etf

Komisija IR augsta.

lbv1981

Es esmu atvērusi ieguldījumu kontu Swedbank internetbankā un nopirkusi tur mazliet EFT.

Darījuma maksa bija 0,25%, bet maksa par turēšanu netiek piemērota (kamēr nepārsniedz 30k, kad pārsniedz - 0,096% gadā). Man šis izklausās stipri lētāk nekā Indexo piedāvātā 0,65% komisija. Vai arī es kauč ko nesaprotu?

lbv1981
Tavs variants der, ja tu gribi uzreiz ieguldīt prāvu naudas summu, bet, ja gribi katru mēnesi ieguldīt 50 eiro, tad neder, jo komisija par katru darījumu ir minimums 10-15 eiro. Tur tas āķis.

lbv1981

evicevi
Jā, tā sanāk. Paldies!

Alija

Kas šobrīd notiek ar Indexo fondiem. Tās pailgs klusums iestājies šajā tēmā. Vai tas nozīmē, ka ir slikti?

Man ir lielisks raksturs!
Vienkārši citiem ir vāji nervi.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18403629