Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Rīgas Mākslas un mediju tehnikums

Elza

Spulgacite

Lndskrn
Paldies par komentāru. Tieši mazliet bail, vai tūres slodzi, kaut gan arī tagad RCDP ar visiem mākslas priekšmetiem stundas no 8.30-16.30, plus vēl mājās jāglezno, jātaisa planšetes, utt.

Papildināts 17.04.2023 09:15:

astuti
Kurā kursā viņa mācās? Kurš novirziens? Mana plāno stāties uz vides dizainu/scenogrāfiju.

Spulgacite
Otrajā kursā, animāciju.

Un izskatās, ka visu paspēj pa nedēļu izdarīt, jo pa brīvdienām nekas neesot uzdots.

teeja_bez_bulcinjas

Es savulaik maaciijos RMMT- taa kaa bija draugi no RDMV tad saliidzinot- akadeemiskajos priekšmetos abas skolas skhita liidziigas, bet radošajos un klasiskajos maakslas priekšmetos RDMV ir ar lielaakaam prasiibaam.

Jaasaprot, ka RDMV ir maakslas, bey RMMT amatu skola. Tas izpaužas tajaa, ka otrajaa vairaak spiež uz audzeekjnu tehnisko vareeshanu, kameer pirmajaa uz vinju radoshuma attiistiishanu...

Bet - nekas nav akmenii kalts. Mana draudzene peec RDMV maaciibas turpinaaja RTU, bet es peec RMMT - maakslas akadeemijas...

Piebildiishu (ja nu tas ir svariigi), ka kursaa bijaam 11 cilveeki, no tiem taalaak studeet devaas 5 (no tiem - es vieniigaa maakslu, paareejie aizgaaja pilniigi citaas jomaas)

RDMV ir maakslas, bey RMMT amatu skola. Tas izpaužas tajaa, ka otrajaa vairaak spiež uz audzeekjnu tehnisko vareeshanu, kameer pirmajaa uz vinju radoshuma attiistiishanu...

RDMV tehniskā varēšana galīgi nav otrajā vietā. Iespējams, ka atšķiras nodaļas, bet metāls un koks noteikti bija ļoti tehniskas.

Spulgacite

teeja_bez_bulcinjas
Paldies par pieredzi!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18405973