Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Virtuves pļāptēma

Charly

Charly

Tātad atsaucoties uz blakus tēmu atveru īpašu vietu virtuves pļāpām. Pļāpājam, jautājam, dalāmies, apspriežam. Noteikumu nav.


kruza16

Es velak sameklesu vienu recepti, kura man ne iapsi patika. Varbut kada meginajusi, laba iznaca. Sausā mīkla.

Papildināts 04.05.2020 23:43:

https://cookpad.com/ru/recipes/4905181-nasypnoi-iablochnyi-pirogh-3-stakana-izumitielno-vkusnyi-rietsiept luk pec sis receptes. Nu nez, man ne ipasi.


Nepieņem kritiku no cilvēkiem, pie kuriem tu neietu pēc padoma!

red bull

Varbut kada meginajusi, laba iznaca. Sausā mīkla.
Ir mēģināta vairākkārt. Viss atkarīgs no sviesta un augļu daudzuma. Ja ar to neskopojas, sanāk labi. Tāds ātrais pīrāgs, kad mājās nekā nav un slinkums ņemties.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Katram savs

kruza16

Es velak sameklesu vienu recepti, kura man ne iapsi patika.

Ja jau pļāpa, tad plāpa. Kāpēc jādomā par receptēm, kas nesanāca? Vai pasaulē (internetā) recepšu trūkst?

Papildināts 05.05.2020 16:51:

Baigi neprecīzā recepte - glāzes ir dažādas, kur nu vēl āboli.


Armadetta

Meitenes, ko jūs taisat no cūkgaļas kakla karbonādes, izņemot panētās,apceptu gaļu un šašliku? Kādas idejas ko vēl? Es te taisu variāciju par tēmu gaļa ar rīsiem. Nu tipa sasautē gaļu ar dārzeņiem un rīsiem. Vēl var to karbonādes kluci cepenē ar garšvielām. Ko vēl?

red bull

Armadetta
Es gan ļoti reti pērku cūkas kakla karbonādi, ja nu tik retu reizi uz svētkiem. Uz vieniem svētkiem taisīju ar dažādiem pildījumiem. Augšpusē iegriezu ik pa pāris cm 2/3 dziļumā. Tajās kabatās tad arī liku dažādus pildījumus, vislabāk garšoja ar melnajām plūmēm un valriekstiem, vēl ar kaltētajiem tomātiem un mozarellu. Vēl agrāk ir taisīta kā a la franču gaļa - izklapē, saliek uz plāts, pa virsu sīpoli un siers ar majonēži (vai tās liesāka versija). Un cepenē iekšā. Var ēst gan karstu, gan aukstu.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Charly

Armadetta
Tev tik daudz tās kakla karbonādes? Kaut ko austrumniecisku sašmorē - gaļa strēmelītes, dārzeņi, saldskābā mērce.

Armadetta

red bull
Charly
Bija viens liels gabals, palika puse, tad nu meklēju idejas, ko un kā. Jā, pareizi cepenē var, baigi garšīgi.

Kaut ko austrumniecisku sašmorē - gaļa strēmelītes, dārzeņi, saldskābā mērce.

Atķeksēju blociņā.

Charly

Armadetta
Kapēc vienkarši nesasaldē? Nu un kotletes vienmēr var sacept.


kristel

Armadetta
Baigi neņemos - vai nu vienkārši šķēlēs + nedaudz miltos apviļā, lai gaļa sulīgumu saglabā un cep uz pannas. Vai iemarinē, met cepammaisā un cep cepeti.

Papildināts 05.05.2020 18:51:

Ja patīk ņemties un taisīt, tad var klapēt šķēles un tīt/pildīt "irbītes/tīteņus". Var strēmelēs cept/šmorēt un ar rīsiem/dārzeņiem miksēt kopā. Var sīpolklopsi, gulašveidīgu mērci, griezt lielākos/mazākos gabalos un eksperimentēt, var apcept šķēles/gabalus un samest kādā katlā/dziļā pannā pamīšus ar piem. kartupeļu gabaliem/burkāniem vai ko nu grib un bāzt cepenē cept kā sacepumu. Variantu tak tūkštošiem. Cūka "pa lielam" nav nozīmes kāds gabals, tik griez un improvizē. Saporastu, ka tur izturēts liellopa steika gabals, kuru nevajadzētu sabojāt.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18406253