Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Virtuves pļāptēma

Charly

red bull

MartaMartaMarta
Ā, tāds man ir bijis agrāk. Tātad jālasa, kas rakstīts uz kastītes. Topā bija vairāki veidi.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!


Charly

Plaats jaamazgaa taapat - ar cepampapiiru vai bez.

Es nemazgāju . Nu mazgāju, bet noteikti ne pēc katras reizes. Dažreiz pat papīru nenomainu, ja vajag tik kādu picas šķēli uzsildīt.

Papildināts 06.05.2020 16:57:

Man kā reiz liekas dabai draudzīgāk lietot papīru nevis katru reizi mazgāt ar traukmazgājamo.

red bull

Verena
Nepatiik receptes ar glaazeem, karoteem, pacinjaam. Vispirms lauzi galvu, kura glaaze, pacinja buus iistaa, un beigaas veel nesanaak.
Šī ir sena bulgāru recepte un tur to cep ar visu, kas aug dārzā - āboliem, persikiem, plūmēm utt. Nupat atradu recepti, kur ir norādīti arī grami, kā arī mazliet savādāk risināta taukvielu pievienošana. Nevis uzrīvēts sviests pa virsu, bet sviests kausēts ar pienu un pārliets pāri. Šādi ir drošāk, ka kādā vietā nebūs nedacepts un paliks sausās sastāvdaļas.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Babs

Statistikai - man arī nepatīk beramā ābolkūka, no kakla karbonādes sanāk lieliska plucinātā cūkgaļa (pulled pork), bet cepampapīri man visvairak patīk tie, kas loksnēs.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one


red bull

Babs
cepampapīri man visvairak patīk tie, kas loksnēs.
Kur tādus nopirkt? gemosā? Agrāk bija, vairākus gadus gāja, bet neatceros, kur dabūju.


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

Charly

Kur tādus nopirkt?

Lielajā maximā pirku pirms kāda gada.

Vaarna

Vai, cik jauka tēma pie tam man ļoti patīk Charly! Bet vai šo tēmu nevar piespraust, lai visu laiku ir augšā? Par cik virtuves sadaļā vairs nenācu iekšā, nemaz nezināju! Ritinot uz leju, nejauši ieraudzīju!

Vai kāds zina, kas humusam piedod kūpinājuma garšu? Reiz tirdziņā tādu nogaršoju.

Papildināts 06.05.2020 18:04:

MartaMartaMarta
Ja rulete mitra (biskvīts nav pārcepies), tad reizēm ir tā, ka grūti dabūt to papīru nost. Uzsijā caur sietiņu mazliet miltu un liekos nokrati. Izveidosies tāda kā aizsargkārtiņa, kas izstrādājuma kvalitāti nekā neietekmē, bet atvieglo noņemšanu.

Piekrītu, tas ar tām glāzēm ir vāks... Kādreiz visas glāzes pasaulē laikam bija vienādas? Besī absolūti. Varētu ielaist ar to glāzi pa muguru tam, kas šitādas receptes raksta. Njā... cup. Vienmēr jāskatās, cik tas cup ir. 250 ml vai 250 g.

Ķfū!

Vaarna
Ok, uzsijāšu miltus uz cepampapīra. Bet kā? Ja es tur virsū leju mīklu, un tā ir būtībā šķidra masa?

Dažreiz pat papīru nenomainu, ja vajag tik kādu picas šķēli uzsildīt.
Nu labi, taa vareetu nemazgaat, mums pica cepenee netiek sildiita. Cepu pati un uzreiz tiek apeesta. Ja paarpratuma peec kkas paliek paari, to parasti veelaak apeed aukstu.


Charly

Vaarna
Ja tēma nenoplaks tad palūgšu lai piesprauž.

Lusesita
Man pat ja ir grami norādīti receptē tad visbiežāk nesanāk kā vajag. Laikam tāpēc ļoti nemīlu pēc receptēm gatavot. Pat Dobeles picas mīklas maisījumam norādītais ūdens daudzumu man vienmēr ir par daudz. Vienmēr vēl kārtīgi pieberu parastos miltus lai mīkla nelīp pie rokām.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18406253