Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Virtuves pļāptēma

Charly

sirdspukstiņš

Degustēju D;ARZA SIDRU Saldā bārbele-kollega ieteica.. Rimi tieši bārbelei akcija

.Otrs,melleņu vēl ledusskapī


Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā


Rabarberi. Cik zinaams, tad peec Jaaniem vairs neiesaka eest. Ko juus dariet ar paari palikusajiem rabarberu kaatiem? Kaada ir meeginaajusi saldeet? Vai arii atstaajat smukumam?

sirdspukstiņš

Limassola
Ja attaug jauni, tad droši var turpināt lietot

Es vnm saldēju-ziemā plāCmaizei kolosāli

Papildināts 19.06.2021 00:45:

Rabarberu sukādes taisu

ZaPti no rabarberiem ar banāniem


Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā

odeta

Kāds zin, kā aukstajai zupai dabūt spilgti rozā krāsu? Mājās gatavotā sanāk blāvi rozā, kafenē nogaršoju spilgti rozā. Gribas pa smuko


Babs

odeta
Esmu pamanījusi, ka no bietēm atkarīgs. Ar vienām blāva, ar citām koši rozā. Bet kuras ir kuras, nepateikšu, man krāsa nav principiāli svarīga, neievēroju.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

Charly

odeta
Mans novērojums - ja bez etiķa tad sanām blāvi rozā, ja ar etiķi tad koši rozā.

Papildināts 16.08.2021 22:58:

Bārbele laikam šovasar topā. Nogaršoju Bārbes Limpu - nu ļoti bārbelīga garša.

kristel

Charly
Jā, es lieku rosolam. Savai rosola bļodiņai un kopā nevāru ne ar ko, jo burkānus vāru uzreiz jau bez mizas, bet kartupeļus ar mizu.

Un es lieku siera salātos vārītus burkānus. Pašai garšo reizēm uztaisīt un ar ķiploku grauzdiņiem uzēst. Darba ballēs kaudamies ēd.

Atbildot uz jautājumu - burkānus vāru minūtes 15-20.

Limassola

Mūsējie tādi paknapi šogad, nav samēsloti. Novācu lielākos jūlija beigās un viss, tagadējie aug "smukumam", jo jau zaptes savārīju. Viss. Pietiek. Plātsmaizēs man saldētie "neaiziet", tāpēc nemaz ar necenšos saldēt. Bet praktiksi, ja visu laiku rauj un ataug jaunie, tad mierīgi plūc un vāri/saldē/utt.

Papildināts 16.08.2021 23:14:

odeta
Man patīk Spilvas marinētās bietes. Ir pareizā krāsa. Tās kuras burkās tirgo. Iegāžu to burku un viss.

Kolēģe taisa pati no veikala tvaicētajām bietēm, viņai blāvi rozā zupa.

Papildināts 16.08.2021 23:15:

Dārza sidri ir favorīti jau vismaz pāris gadus. Vai esmu dzērusi melleni - šķiet, ka nē. Bet bārbele ir favorītu favorīts. Vēss. Ar bišķi ledu glāzē. Mmmm.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Charly

kristel
Paldies par atbildi....uz manu jūnijā uzdotu jautājumu Pagāja brīdis kamēr es iebraucu kapēc Tu ma raksti par burkāniem.

kristel

Charly
Ak, nu es tak nelasu datumus. Vnk tēma bija piepacelta un sanāca palasīt pāris pēdējās lapas.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)


odeta

Paldies par atbildēm Mēģināšu Spilvas marinētās bietes.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18406253