Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Virtuves pļāptēma

Charly

dace_bogdane

Lana.Fontana
Anglijā to sauc par gravy - būtībā liellopu buljons ar mazliet kukurūzas cieti. Te pulveri var nopirkt, bet es tādu neēdu, jo tik tiešām tur nez kas iekšā.


annele18

Negribu taisit jaunu tēmu, tāpēc pacelšu šo pašu. Mājās iekrājies medus- pusēstas, pilnas burciņas. Neesam nekādi izcilie medus patērētāji, tāpēc rezultāts ir tāds kā ir. Nav pirmā svaiguma, bet joprojām normāls. Ko jūs ieteiktu, kur labāk izlietot? Pie tējas nepatīk, medus kūku zinu, bet kur vēl? Varbūt ir kādas foršas receptes zināmas?

Katram savs

annele18
Piparkūkas cep. Īstais laiks.

red bull

annele18
Marinādēs gaļai, taisi visādus a la ķīniešu ēdienus


Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!


BODOLLINO

Uztaisi sejas masku- banāns ar medu, baro un atsvaidzina. Var vēl biezpienu pielikt.

Pahlavu uzcep.Tur daudz medus aiziet.

annele18

Paldies par ieteikumiem!

puku_princese

Vai kādai ir laba ramen recepte un var padalīties? Tādu, ko var viegli pagatavot mājas apstākļos. No eksotiskām sastāvdaļām nebaidos, tikai pierakstiet, kur jūs tās pērkat (Latvijā). Garšo ass.

Dizspare

puku_princese
Ramen ir 3 galv sastāvdaļas- labs buljons, labas nūdeles un gaļa. Protams, var variet- veģetāro, zivs, jebkuri dārzeņi, olas, zaļumi, sēnes uttt.

Asumam- chilli, visādas japāņu mērces.

Es saai ģimenei pasniedzu buljonu, bet visas pārējās sastāvdaļas salieku bļodiņās, lai paši saliek, ko grib.


BODOLLINO

Ašais jautājums (zinu, ka kaut kur bija rakstīts, bet neatrodu). Receptē etiķa esence- cik daudz 6% etiķa jāņem?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18406253