Intereses pēc, manu bērnu skolā krievu valodu apgūst pēc grāmatas Просто по-русски., bet vēl ir zvaigznes izdota "Здравствуй это я", nez tā otra ir tik pat jocīga?
Intereses pēc, manu bērnu skolā krievu valodu apgūst pēc grāmatas Просто по-русски., bet vēl ir zvaigznes izdota "Здравствуй это я", nez tā otra ir tik pat jocīga? Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem! |
|
annemary Kam , no ka, kad . Ar šo daru zināmu, ka savam bernam Jānim Bērziņam esmu izvēlējusies adas un tādas svešvalodas apguvi x klasē, 202../202.. mācību gada. Lūdzu mani savlaicīgi informēt, ja skola šo iespēju nodrošināt nevarēs . Observer un lai vai kur skatās ministrija un departaments, domāt, ka apzinot viņu kļūdu, pašam paliks vieglāk , ir naivi. |
|
Observer Bet to, ka programma tizla, ticu. Bet ja paņemtu vācu valodu, tāpat vajadzētu kādu konsultantu, konkrēti maniem bērniem, jo nav baigi patstāvīgie, ja kaut ko nesaprot, paši nemeklēs, prasīs man, bet es vāciski ņebumbum. Bet es ari naivi ceru, ka ar kompetencēm iespējams kas pamainīsies. Un to, ka neskata valstiskā līmenī šo problēmu, ko Cālī dzird ļoti bieži, kad apvaicājos mācību pārzinei, kādas tad skolā tradīcijas, ko ņem vairāk, par to tizlo krievu val.programmu ieminējos, šai bij lielas acis-ja mācoties, varot iemācīties, nekas traks neesot. Tā ka tie, kuri paši nemācās, domā, ka programma ir OK, arī skolotājiem acīmredzot šķiet OK. Nezinu. |
|
![]() |
manā burbulī ar krievu valodu bērni mocās kā traki. Kaut kas pilnīgi svešs tas viņiem ir. Palīdzēt es varētu tikai pašā sākumā, jo tiko kā sākas nopietna gramatika, es esmu paliela nulle. Man bērns izvēlējās vācu valodu. Nevaru teikt, ka es tur varu ko palīdzēt, faktiski nevaru, bet kaut kā nemaz tā palīdzība arī nav vajadzīga, viss ir normāli. Ja es pareizi sapratu, tad mana bērna skolā- vidusskolas posmā būs tikai vācuvaloda (un angļu protams), tas arī mani nomierina tādā mērā, ka viņam nebūs pēkšņi jāpārlec uz citu otro svešvalodu. |
Norma Džīna |
|
![]() |
MartaMartaMarta Nu Tu taču pati atbildēji MartaMartaMarta Mums tas, ar kuru valodu varēs palīdzēt, bija izšķirošais punkts galu galā. MartaMartaMarta |
Norma Džīna |
|
![]() |
Nu par sevi atbildēju, bet man citi interesē. Es vienkārši esmu atklausījusies kā mana burbuļa bērni mocās ar to krievu valodu. Un man tiešām nav tā sajūta, ka pabeidzot 12 klasi viņi māk runāt krieviski. Kamēr vacvalodnieki mācās un dzīvo bez bēdu. NAv jau tā, ka tā valoda pati no sevis iekāpj viņiem galvās, bet kaut kā vieglāk tas viss notiek. |
Norma Džīna |
|
![]() |
Manam bērnam laikam ir laba gan vācu valodas, gan angļu valodas skolotāja. NU protams, angļu valoda bērniem pašlaik ir pilnīgi topā. Diezgan bieži redz un dzird, ka viņi pat savstarpeji sarunājas angliski. Nevra teikt, ka tas vienozōmīgi ir labi, tomēr angļu valoda viņiem ir dabiska padarīšana. Ar vācu valodu ir tā sarežģītāk. Man zināmie jauniešii, kuri pat samērā labi ir zinājuši vācu valodu, kā pieaugušie šo valodu nelieto un zināšanas kaut kā izplēn. Tomēr Vācija ir tuvu un vāciski runājošās valstir ir vairāk par Vāciju. Un mācīšanās iespējas tajā reģionā ir ļoti plašas. |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums