Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

IKEA pļāptēma

MioMioMio

Šis laikam nav un nekad nebūs, vai kā.. Parādījās kā jaunums un pazuda. A man tā gribas bērnistabai..

https://www.ikea.lv/lv/products/bernistaba/mazuliem/mazu-bernu-radosajam-izpausmem/mala-papira-rulla-turetajs-ar-plauktu-art-70488969

Conejito

Hmm.. sen kopš skaitās jaunums? Nopirku kādus divus gadus atpakaļ. Ik pa laikam palieto, kad nu atkal papīra rulli esmu uzlikusi jaunu.

Izskats mainās atkarībā no rakursa.

zobubirste
Tev ar plauktu? Imho, kā jaunums skaitījās tāds, kam plaukts virsū (bildēs var redzēt). Es tieši biju saplānojusi,kā tur zīmuļus turēs. Bet, ja ir arī vecāks tāds, tad es likšu sludiķi Ikea mantotavā un meklēšu, varbūt noveicas ar lietotu.

Papildināts 04.10.2021 13:59:

Mana dāma nezīmē uz mazākām lapām par a3, un man tādas vispār nav kur glabāt, riktīgs besis. Tāpēc tas rullis būtu labs glābiņš.

Papildināts 04.10.2021 14:02:

Man liekas, ka agrāk bija šis variants https://www.ikea.com/us/en/p/mala-tabletop-paper-holder-10149350/

Conejito

Atvaino, sajaucu. Mums tā vecā versija, bet nu man viņa nešķiet tik stabila, lai augšpusē bez izkrišanas riska zīmuļus glabāt. Nedomāju, ka jaunā diži stabilāka, varbūt silikons apakšā mazliet bremzē..

Par to rulli kā tādu- manējie notin nejēgā. Citreiz šķiet, ka parastās lapas ilgāk turas.

Izskats mainās atkarībā no rakursa.

zobubirste
Es viņu veikalā taustīju (pat paprasīju, vai nevar man pārdot ekspozīcijas eksemplāru, jo tas bija palicis vienīgais ), likās gana stabils. Un man viņš stāvētu uz galda pie pašas sienas, ja nu kas, varu kaut pielīmēt ar skoču.

inceens85
  • “Kāpēc mans produkts nav pieejams?

Pagājušā gada pandēmijas laikā globālās jūras transporta jaudas radīja izaicinājumus visiem uzņēmumiem, kas ir atkarīgi no jūras transporta, gan izejvielu pieejamības, gan iepirkuma un ražošanas ziņā. Pastāvīgie traucējumi, pārslogotās ostas un vēsturiski lielais pieprasījums ir ierobežojis mūsu darbību. Mēs joprojām cīnāmies ar transporta sastrēgumiem, kas ietekmē pieejamību un piegādi. Mēs darām visu iespējamo, lai mūsu produkti būtu pieejami pēc iespējas ātrāk.”

Info no DE Ikea mājaslapas.

sirdspukstiņš

ooo,mēs dabūjām stūra skapi

Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā

Kas ar IKEA? Tikai ar sertifikātiem?

Dzīvesveids

Rudā_
Tikai ar sertifikātiem?
Nu, ja šodien uz mazo veikalu durvīm Kr. Barona ielā bija rakstīts, ka tikai ar sertifikātiem, kur tad Ikea nebūs.

annele18

Rudā_
Kas ar IKEA? Tikai ar sertifikātiem?
Jā, ar sertifikātiem. Šodien biju, tagad ieeja un izeja atsevišķi. No sākuma,ieraugot rindu pie ieejas, nodomāju- laikam liels pircēju pieplūdums, kamēr pārbauda sertifikātus...Iestājos rindā, bet labi, ka laikā attapos -gandrīz jau aizgāju uz trešo vakcīnas devu...Ieeja veikalā vakcinētiem turpat blakus.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18409147