Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kolagēns

Sweet heart

Sweet heart

Vai kāda ir dzērusi kolagēnu? Vai uzlabojās ādas, nagu un matu stāvoklis?

Esmu noskatījusi šo

https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-CollagenUP-Marine-Collagen-Hyaluronic-Acid-Vitamin-C-Unflavored-16-36-oz-464-g/64902#reviews

Vai šo

http://www.fitnessmeal.eu/KFD-Premium-Collagen

BODOLLINO

Sweet heart
Es arī uz šo skatos, bet nesaprotu, kāda atškirība, tik daudz dažādu kolagēna veidu. Kāds zinātājs, atsaucieties!

Esmu lietojusi locītavām. Cita ražotāja gan. Ādā nekādas pārmaiņas nemanīju.

BODOLLINO

nounoubadijs
Man arī tieši locītavām vajag! Gan neiebildīšu, ja nagi un mati uzlabosies! Bet kāda atšķirība tiem visiem kolagēna veidiem?

Mani arī interesētu kalogēns. Vai kāda ir šo jautājumu izpētījusi? Kam jāpievērš uzmanība?

Neesmu specs, bet, kad par to interesējos, ieteica tos preperātus, kur ir kopā vismaz I un II tipa kalogēns. Bet ir arī vēl ar III tipa laikam. Tie bija pavisam progresīvie.

Sweet heart
Ja nemaldos, sis ir no jūras produktiem gūtais. Ir versija, ka tomēr dzīvnieku izcelsmes ir jaudīgàks.

Papildināts 18.10.2020 08:05:

nounoubadijs
Gaidu šo, 1 un 3 tipa kolagēns, keto draudziigais, dziivnieku izcelsmes.

Vaarna

Kapriza
Jūras kolagēnu iegūst no zivīm, tas nav augu izcelsmes kolagēns.

Vaarna
Nu ok, ir cūkas un zivis, un ir augi. Es par cūkām.

Kukazhaa

Nu dzeru jau Divas nedeeljas. Man ir kautkaads Firmaa Doppelherz kollagen 11000 vieniibas, ar viskaam iekshaa. Amazonee suutiiju.

Efekts: jaa. Celjgals lejaa kaapjot nesaap. Vakar uztaisiiju kalnu tuuri, no 2100 uz 1000 metriem lejaa pa slidenumu, dubljiem utt, pirms tam aughsaa, 6 stundas gaajiena.. un jaasaka: celis nesaap. Just jutu, no slodzes un svara, bet ne saapes. Un bik jutu. Laikam ieelljojaas. Pirmo efektu sameeraa fiksi maniiju.... nedeelju peec lietoshanas. Noskreeju lejaa no 4 staava... un beigaas atcereejos.. ha.. nesaap celis?

Man taa probleema nav ielaista, pusgads kaads.

Lociitavas nekrakshkj. Peec peedeejaa kalnu gaajiena, man likaas ka celis pat bik sapampa, bija saapiigs... googleeju Veel diagnozi. Vakar peec gaajiena, shodien.. nemanu neko no slodzes.

Ja nemaldos Vinjam 3 dazhaadi kollageeni, un paaris vitamiini un kas tur veel.

Par Aadu un grumbaam... neko taa aciimredzamu nemanu. Bet nagi ir smuki.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18412165