Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kolagēns

Sweet heart

BODOLLINO

lutekle
Drusku noprecizē, ko tieši izdzēri?

BODOLLINO

https://www.saapio.lv/products/hydrolyzed-collagen

3 burkas, tas ir 3 mēnesi. Tur periodiski ir atlaides un tad var noķert pa 30€, ja nekļūdos. Par seju nepateikšu, ka ir mega izmaiņas, jo ir vnk atbilstoši pārejai kopšanai un stavoklim, bet tie mati!!!!

Esmu dzerusi vismaz 10 veida kalogenu. Gan skidras ampulas vestas no Japanas, gan Iherb pirktas, gan LV aptiekas iegadatas. Nulle rezultats! Es gan nezinu, ko tiesi es gribeju sagaidit, jo nagi neluzt, mati ok (nav pa dzivi baigi biezi + pieaudzeti gadu gadiem un gruti izmainas pateikt), ada loti ok. Vienigi noveroju, ka kajas pat pec lazerepilacijas mileja apaugt vairak.

nellija2

Interesanti, bet mani un nagi man uzlabojaas no Natssveces ellas (primerose oil), bet lociitavas un kauli, muskulji - no kollageena

Work like you don't need the money, love like you've never been hurt and dance like no one is watching.

Kamerona

man ir saauguši mega daudz jaunu matu,

Tikai uz galvas? Kā nez tas kolagēns zin, ka ķermeņa matus nevajag aiztikt?

Tulip

Kamerona
Ai, es pa druskai kolagēnu dzēru arī kamēr baroju bērnu. Ja Tu zinātu kādas beibei tobrīd bija skropstas. Man pašai īpaši uz kājām spalvas sāka augt. Bet cik silti ziemā Vairāk labuma nebija.

Kamerona

Tulip

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18412165