Vai jums arī neveras vaļā lapa par 2021, gada peoniju aptauju? Redzu, ka Cukurzirnis ko ierakstījis, bet man pēdējo rāda tikai Daiquiri ielikto Sweet 16 video.
Peonijas 2021
Vieda Vārna
![]() |
|
Tieši turpat arī man ir apstājies,kopš vakardienas jaunos ierakstus neredzu |
|
![]() |
Tak tā lapa atkal uzkārusies un tehniskajā uz problēmas ierakstu nulle reakcijas. Es pie vecās tēmas ziņoju moderatoriem, lai tad paspārda savus tehniķus. Varbūt vajag vairākām ziņot, lai sāk kaut ko darīt? Как медное изваянье |
![]() |
Vieda Vārna Pirmīt paanalizēju 4 Krievijas ( 2 Maskavas , Sanktpēterburga un nesaprotu kur) peoniju koppirkumu tabulas , ko grib sūtīt no Peoņšopa. Ja kādu interesē , tad vidējais statistiskais (pēc pozīcijas , ne pēc skaita) TOP 25
Pirmās 3 ar lielu atrāvienu visos sarakstos pirmajā pieciniekā |
![]() |
Par Solange un Junior miss- krāšņas, biezi pildītas, bet, cik saprotu, slapjās vasarās var sapūt pat neatveroties. bet, tā kā jau pāris gadus vasaras sausas, tad šīs šķirnes arāda sevi no labākās puses. Nezinu, kāda ir Langley |
![]() |
Skaidrs, ka pie vainas ir video, tos nevar likt, jo tas tēmu uzkarina. |
![]() |
puuciite Agrāk nevarēja , tad pielika klāt kā baigo ekstru Vieda Vārna |
![]() |
Vieda Vārna Lasīju , ka La Lorraine arī ir skaista , ja nav lietus. |
![]() |
Meitenes , vai tas no pagājušā gada palicis vai tikko ielikts? Paeonia 'Rose Heart' is an Early Pink Peony Hybrid, deep pink double, flower opens deep pink then outer petals fade while the tightly packed inner petals retain the deep pink color for a very unusual effect good cut-flower, long vase life, fragrant, (Bockstoce, USA, 1955). }---------------->>>>> Very limited max 1 Peony plant per customer <<<<<----------------{ https://www.peonyshop.com/peony-assortment/rose-heart/156/ Man izdevās ierakstīt tur kur aptauja pirmajā lapā , tikai nekas neparādījās |
![]() |
Vai jums arī neveras vaļā lapa par 2021, gada peoniju aptauju? Redzu, ka Cukurzirnis ko ierakstījis, bet man pēdējo rāda tikai Daiquiri ielikto Sweet 16 video Jā, man ir tieši tāpat, turklāt no visām manām ierīcēm Dzīve ir tas, kas ar mums notiek, kamēr mēs kaļam plānus nākotnei. |