Vieda Vārna
Sākas. Kur tev viņas iepirkās?
Peonijas 2021
Vieda Vārna
![]() |
Labajām meitenēm jāprot to pašo ko sliktajām, tik daudz labāk. |
Diezgan vēlas un spilgtas ir Dresden Pink un Myra MacRae. Man pirmie ziedi ne īpaši lieli bija šogad. https://www.instagram.com/p/CBtfVGBpZNE/?igshid=2jbltm86ilxq |
|
![]() |
Pink Giant redzēju pie Berkina. Buuurvīiiiga. Šogad nesanāca nopirkt.
Labajām meitenēm jāprot to pašo ko sliktajām, tik daudz labāk. |
![]() |
Albus Dumbledore Un Myra MacRae łauj ieaugties, tie ziedi ir milzīgi! |
![]() |
Vieda Vārna Agitiss Mums, darba datoriķis, visās nelaimēs vaino lietotājus, tas nekas ka programma ar ielāpiem un katrs ielāps savā krāsā un visādi gļuki. Labajām meitenēm jāprot to pašo ko sliktajām, tik daudz labāk. |
![]() |
Fu, labi, ka arī citiem tā gadās. Pagājušajā gadā biju pasūtījusi veselas divas Rūzvelta kundzes no divām dažādām vietām, un pēc tam ilgi nevarēju saprast, kā to esmu dabūjusi gatavu. |
![]() |
Es šogad gandrīz 2x Joker pasūtīju Как медное изваянье |
![]() |
es pag gad 2 liekas kastes ar Sweet 16 un Green Halo pasūtīju, Jums mani nepārspēt Nu jau diennaksts riņķī, neviens neiespringst mūsu lapu atkarināt "Iekožot ābolā, vienmēr patīkamāk redzēt veselu tārpu, nekā tā atlikušo pusi." Cietumos cilvēki nesēž tik ilgi, kā es Cālī. |
![]() |
Traips Pateicoties tam tiku pie Saldajiem16. Jau vakar teicu, ka neviens uz mūsu problēmu neiesprings. Vieglāk uztaisīt jaunu tēmu, nekā sagaidīt problēmas atrisināšanu. Labajām meitenēm jāprot to pašo ko sliktajām, tik daudz labāk. |
![]() |
Pagaidām patusēsim šeit, sakārtošu galveno tabulu, tad uztaisīšu koppirkuma tēmu "Iekožot ābolā, vienmēr patīkamāk redzēt veselu tārpu, nekā tā atlikušo pusi." Cietumos cilvēki nesēž tik ilgi, kā es Cālī. |