Jaunajā Tērauda Vēŗša gadā novēlu mums visām daudz jaunu ideju, dzelzs izturību, nerimstošu darba sparu un lai zaļlie īkšķīši mūs nepieviļ.
Iepriekšējās tēmas
![]() |
Jaunajā Tērauda Vēŗša gadā novēlu mums visām daudz jaunu ideju, dzelzs izturību, nerimstošu darba sparu un lai zaļlie īkšķīši mūs nepieviļ. Iepriekšējās tēmas Dzīvot prātīgi neprātīgā pasaulē ir neprāts./Karlsons/ За безсонные ночи, |
Es tieši vakar saņēmu paciņu ar sēklām no Mārupes sēklām un padomāju, ka 2021. gada sezona ir sākusies! |
|
Kādas jaunas idejas, ko vajadzētu pamēģināt izaudzēt nākamajā 2021.gadā? KašķaKK - strīdēties ar sievieti var tikai tups bikšainis, jo normāls vīrietis to nedarīs, vienalga būs zaudētājs, pat tad, ja viņam, kas ir ļoti retos gadījumos, būs taisnība. tema/18219142-strideties-ar-sievieti-vai-vajag-un-ka-to-darit/ 18.10.2014 |
|
![]() |
Es domāju pamēģināt gurķus ārā, vigvamā. |
![]() |
Vēl par gurķiem - ienācā prātā ideja (varbūt vairāk iederas pie virtuves, bet ierakstīšu te, ja jau ir tēma) - gurķus konservēt jau sagrieztus. Mēs tikpat kā neēdam veselus marinētus gurķus, parasti tie tiek likti rosolā vai citos salātos. Tad nu iedomājos, ka var lietderīgāk izmantot burkas tilpumu, jau iepriekš gurķus sašķērējot atbilstoša lieluma gabaliņos. Atradu arī, ka kāds jau tā dara: https://www.youtube.com/watch?v=oKfnATsDQ94 (krieviski). |
![]() |
Katram savs Gadus piecus tā daru, ļoti ērti gan konservēt, gan lietot. |
Katram savs Es šovasar marinēju gurķus, sagrieztus daiviņās. Sanāca ļoti labi, uzreiz var likt uz uzkodu šķīvja vai piekost pie vakariņām, bērni mēdz ēst pa taisno no burkas ledusskapī. Vīra mamma marinē tā, kā tai video, lieto pie salātiem, kur parasti mēdz likt marinētus gurķus. |
|
![]() |
Katram savs mēs arī marinējam jau sagrieztus, ar speciālo rīvi vispār ātri kubiņus sagriezt, kā arī laiks ietaupās salātus griežot. |
![]() |
Gurķus tā arī marinēju - "visām gaumēm" un pēc "pielietojuma" Tas ko gribu ir "rasola ķubikus", tik neesmu saņēmusies uz to saēvelēšanu vēl |
![]() |
Iesakiet lūdzu paprikas šķirnes no Mārupes sēklām |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums