Sveikas! Esat audzējušas Tumbling Tom Yellow tomātus? Aprakstā lasu, ka var nokarenajos podos audzēt. Gribētos atsauksmes dzirdēt.
Tomāti & paprika & gurķi & ķirbji & un citi dārzeņi 2021. gadā
Cilveeks
|
|
Un Sweet Million? Skatos Mārupes sēklas, tik daudz ko gribās, bet vietas ir tikai 20 stādiem, i ta par daudz. |
|
Labdien. Ļoti patīk pildīti veseli cepti Uchiki Kuri , bet gribas cepšanai gabalos vai šķēlēs. |
|
Irina.K Man patīk Barbara.Šķirne vēla, tikai ar dēstiem.Bildē vesels un iesãkts,kuru tūlīt cepšu Sēklas tikai nedaudz resnajā galā, pārējais bez atlikumiem,sanāk skaistas apaļas ripas |
|
mimarta Bija man Barbara viena sēkla - audzēju ar stādu , izauga 3 nelieli ķirbīši , nedaudz virs kilo. Divus apēdām , trešo nofočēju. Tikai nelieli - 5 cilvēku ģimenei viens par maz. Varbūt pār vēlu iesēju , bet bailes agrāk stādīt ārā. Pēdējais ir zaļganāks , varbūt nav īsti nogatavojies. Tie divi bija dzeltenīgi kā Tavēji. |
|
![]() |
Katram savs Es mēģināju būt normāla . Drausmīgākās minūtes manā dzīvē я как идеальня девушка знаю где промолчать ...знаю же зараза...но не могу Мне часто в детстве говорили, что я очень добрая и милая девочка…В общем… сглазили Жизнь коротка и не стоит её тратить на диеты, на глупых и скупых мужчин и на плохое настроение... |
![]() |
sofačka |
![]() |
Katram savs Es mēģināju būt normāla . Drausmīgākās minūtes manā dzīvē я как идеальня девушка знаю где промолчать ...знаю же зараза...но не могу Мне часто в детстве говорили, что я очень добрая и милая девочка…В общем… сглазили Жизнь коротка и не стоит её тратить на диеты, на глупых и скупых мужчин и на плохое настроение... |
![]() |
Irina.K Un trešais favorits - šeit forumā Hipotenūza iedeva sēklas no "Austrālijas riekstu ķirbja" - tas pats radinieks tam Australian butter būs - līdzīgs un tik pat labs! Pērn nopirku un neiesēju piesaukto "Barbaru", šogad iesēšu |
Irina.K Nekas pārdabisks , bet garšīgs. Arī miza esot ļoti veselīgam (neesam mēģinājuši). https://www.onava.lv/lv/seklas/cucurbita-species-blue-hubbard-4161/ |