Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

pirmā klase - atstāt uz otru gadu

any

Astoņmizu zobgrauzis

kasandrita
kādi konkrētāki ieteikumi? sadabūt naudas drukājamo aparātu? aplaupīt banku? mantot miljonu?

bērnam tikpat vajag arī jumtu virs galvas. Visu vajag.

Canta tu conmigo si quieres conmigo canta

Amberland

Atstāt uz otru gadu 1.klasē var uz vecāka iesnieguma pamata.

Ja es būtu šādā situācijā, tad noliktu malā savas darbas lietas un pievērstos bērnam. Mīlās mammas, nu tas taču ir mūsu pienākums, rúpēties par saviem bērniem. Savukārt vīrs lai rúpējas par gimenes finansēm.

shit transit gloria mundi

dzozefa

Un, ja to nevar atļauties?

tici man. es stāstu pasaciņas.

shit transit gloria mundi
Tad ir jāsamazina sava dzīvesveida prasības, jādzīvo kaut vai pieticīgāk.

Sievietei jebkurā gadījumā prioritāšu augšgalā jāliek ģimene, bērni, a naudas pelnīšana kaut kur zemāk.

dzozefa
Tu runa ka no grāmatas, diemžēl tam ir maz sakara ar daudzu ģimeņu reālo dzīvi. Īpaši, tagad, covid laikā- kad ienākumi ģimenei objektīvu iemeslu dēļ var sarukt, bet rēķini par dzīvošanu, kredītu maksājumi neatceļas... un tiem nav sakara ar "dzīveaveida prasībām"..

dzozefa
sievietem nekas nav janoliek mala. Tu tak drosi vari nolikt mala visu, visu un audzinat savus bernus ka vien velies. Citas sievietes var darit ka velas vinas . Tas ir tas forsakais - mums nav visiem jadara vienadu. Uzreiz rakstisu nepopularu viedokli - man virs pelna daudz. Ja mes samazinatu davas dzives ekspektacijas, izvilktu ar vina algu. Es to nevelos. man patik stradat, man patik piepildit sevi ka cilveku vairak ka ar edienkartes sastadisanu, bernu aktivitatem un logistiku. Man darbs man dod gandarijumu - gan man gan ir vertigs pasaulei kopuma. Ja kadai sievietei pietiek ar bernu audzinasanu majas, tak ludzu - briva pasaule. Bet nevajag teikt ka tas ir cels, kurs jaizvelas visam sievietem.

Astoņmizu zobgrauzis

dzozefa
nevar saprast, speciāli provocē vai tiešām nesaproti, ka šādi teksti ir augstprātīga vīzdegunīga rupjība.

Canta tu conmigo si quieres conmigo canta

Liatre

Radiniece, tālajos 2000 šajos palika uz otru gadu 1 klase, oi, tad gan likās traki. Tagad viss ok liela, smuka jaunkundze, strādā Nac. bibliotēkā, pabeidza LU

Inda

Astoņmizu zobgrauzis
Skaidrs, ka provocē. Es tik domāju, vai tad ir kāds, kam patīk paņirgāties, vai tiek palaists īpašs provokators, kam jāuzkurina asinis.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416063