Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Iestājeksāmeni 10.klasē

Kaapurs

Eksistencialas_skumjas, paldies par pieredzes stāstu! Patiešām! Par RV1Ģ, manuprāt, visiem viss ir skaidrs, bet dažā citā tātad viss ir atkarīgs no novirziena un tā, kā paveicas ar skolotājiem un klases kolektīvu (kā vairākumā skolu). Priecājos lasīt.

adatainis

Eksistencialas_skumjas
mūsējā 8.35, bet visi ir ļoti vienmērīgi - no septiņi ar pusi līdz deviņi.

shit transit gloria mundi

Par to, ko rakstīju - meita nemācījās 1. ģimnāzijā.

tici man. es stāstu pasaciņas.

Eksistencialas_skumjas

Kā tad mammām un ģimnāzistiem klājas šajā neparastajā laikā? Pa ilgiem laikiem iegāju e-klasē, ziņoju - 3.ģ. vidējā atzīme 7.35, 1.ģ. - 8.14. Manējās abas kā sarunājušas čut čut virs vidējā un nošļūkušas no augšgala uz stabilu viduci. Neteikšu, ka viņām iet viegli, gan ar mācībām tomēr stingri jāpiespiežas (ļoti nepatīk attālinātās), gan psiholoģiski momenti. Abās skolās mainās svešvalodu skolotājas (un abas ļoti jaukas, viena laikam nevakcinēšanās dēļ). Pirms tam mācījās ļoti draudzīgā, atbalstošā klasē, tagad grūti pieņemt, ka katrs ļoti par sevi. Bet citādi viss iet tik uz priekšu, atbirēju pagaidām nav. Viena meitene grasījusies iet prom, bet brālis uzpircis ar aifonu

Kuģim, kurš nezin savu mērķi, neviens vējš nav ceļavējš

adatainis

Septītajiem 1.ģ vidējā atzīme ir 8.36, manam 8.38 - tieši pa vidu arī atrodas. Atzīmes noslīdēja tieši attālinātā laikā izklaidības dēļ. Jo nekādus NI jau arī labot neļauj. Neiekļāvies laikā - pats vainigs.

Tagad jau labāk - tomēr vairāk motivē savākties, kad atrodies stundā.

Eksistencialas_skumjas

adatainis
Tad Tavs arī tieši virs vidējās strīpas, dod pieci! Jā, tas attālinātais ir tā, ka ne katram der, ne katrs prot un grib pašorganizēties, manējās arī nav tās, no kurām būtu jāņem piemērs

Kuģim, kurš nezin savu mērķi, neviens vējš nav ceļavējš

adatainis

Eksistencialas_skumjas
pagājušogad viņš gana labi organizējās, bet tā nebija ģimnāzija. Varēja pārrakstīt, nodot aizmirsto darbu vakarā.

Paspēja dabūt trijnieku un ni algebrā. Algebrā, Karl!

Mēs gan īpašu krenķi neķeram. Aprunājam - kāpēc tā bijis, lai saprastu: kaut kāds robs tiešām ir, vai arī vienkārši luni laidis.

Viens robs ir. Nezinu, kā viņam skaidrot. Viņš ik pa brīdim neuztver daļskaitli, kā atsevišķu skaitli. Itsevišķi, ja tur virs un zem ir vairāk sarakstīts. Un nekādi neklausa mani, ka nedrīkst slinkot un, ja ir iekļauti daļskaitļi uzdevumā (tur tak' vienmēr speciāli ir gan daļas, gan decimāldaļas), tad viss ir jāpārveido uz daļskaitļiem. Vēl maz arī redz saīsināšanas iespējas daļskaitlī, neredz iekavu, ka atsevišķu skaitli.

Var jau jau būt, ka aizies kaut kādā brīdī, bet tie daļskaitļi jau vieglāki nepaliks. Tūlīt būs kvadrātvienādojumi, trigonometrija. Un visus viņus bāzīs virs un zem svītras

Un arī tādi sīkumi, kā - ko drīkst un ko nedrīkst darīt ar daļskaitli (sareizināt/izdalīt augšu un apakšu utt). It kā saprot, bet peld. Man liekas, ka šis ir viens no baigiem pamatiem un jāglābj, kamēr var.

Labā ziņa - mūsu cukurdūkulītim vecāki ir tie, kuri var saglābt, tikai jāpamoca būs.

Kaapurs

manējais gan nav centra VĢ, bet vienā no Pārdaugavas. vidējā atzīme klasē 7,47, augstākā - 9,15, zemākā - 6,4. mans ar 8,19 noslēdz pirmo piecinieku.

pamanījās 2x atsēdēt karantīnu, tādēļ skolā biis apmēram mēnesi . ja pareizi sapratu, tad viena klasesbiedrene jau pargājusi uz tālmācību, bet viens sportists tā arī palicis ārzemēs.

Kāpostgalva

Meitas klasē (RVĞ1) vidējā turas ap 8.4, meita turas ap +/- 10.vietu no 32. Ir OK. Jūtas kopumā labi, šķiet sakarīga klase.

Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.

Charly

no augšgala uz stabilu viduci.
Manējā tieši otrādi. Saprata ko no viņas grib un saņēmās. Sākumā mani vārdi, ka te tomēr būs jāmācās vairāk un par ūdens liešanu 10niekus neliks tomēr netika uztverti nopietni. Dabūja kultūršoku no dažām švakām atzīmēm un tad jau saņēmās

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416219