Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pirmklasnieki 2021

Upene

Upene

Nu iesniegums skolai uzrakstīts. Sākam lēnā garā?
Sanāk, sanāk!

Kādas sajūtas?

Es savam vēl Vudstoka-džonsona testu gribu uztaisīt, bet principā vajadzētu būt gatavam.

Vilmma

Pa godu šim notikumam speciāli reģistrējos. Rudenī skolā laidīšu savu peciņu. Viņa man vienīgā, tādēļ viss būs jauns. Morāls atbalsts noderēs.

Upene

Man 3 bērni, pirmklasnieks šoreiz ir 2.

Ar pirmo es tā nestresoju kaut kā - varbūt jaunības maksimālisms, varbūt vis slikās jauns un rožains.

Šobrīd iekšā satraukums ir gan

Es jau vēl dikti āsubījos, vai neatstāt vēl vienu gadu dārziņā (rudens bērns), bet nu pieņēmu lēmumu, ka ies, skolotāju izvēlējāmies, pieteicu. Viss, izvēle izdarīta

Gaidīju šo tēmu ilgi!
Puika uzsāks skolas gaitas, par gatavību šim procesam - nezinu, kurš nu mazāk gatavs - pats puika vai mamma !! Manuprāt abi

emocionāls un jūtīgs trāpījies man!
skola arī vēl nav zināma!
vispār neticas, ka mazais vairs nav tik mazs un jāsāk iet skolā

Vilmma

Es esmu cilvēks, kam patīk visam laicīgi sagatavoties. Laiku pa laikam lauzu galvu, kā būs ar praktiskām lietām. Meita maza , smalka - būs rūpīgi jāpiemeklē soma. Gribētos klātienē piemērīt, apskatīt, bet nevar zināt, kad būs tāda iespēja. Kad sāku domāt, saprotu, ka ikdiena stirpi mainīsies ne tikai meitai, bet arī man. Galvenais jācer, ka līdz rudenim situācija vismaz būs mainījusies un bērns varēs mācīties klātienē.

Lasa ļoti labi, raksta labi, nepatīk rēķināt. Mehāniski uz pirkstiem saskaita un atņem, bet nav tā rēķināšana līdz 10 automatizējusies. Kurpes sien. Pulksteni pazīst, bet ir reizes, kad samulst un sajauc.

Emocionāli reizēm liekas liela un gudra, reizēm aizsapņojas, piemēram, ārā ir gatav bez zābakiem iziet.

Upene

Vilmma
ooo, man tik advancēts nav - kurpes nesien, pulksteni nezina, naudu nesaprot (nu to, ka 50 centi ir mazāki par 1 eiro).

lasa, raksta, jā. Rēķina jau arī kaut ko, bet apmērus nezinu, nav sanācis pārbaudīt īpaši.

Par somu domājam - Herlitzs kasti īsti negribu. Be:bag vai Topgal domāju drīzāk.

Manam puikam ar lasīšanu iet pagrūti. Mājās piespiest grūti, sanāk ar asarām, bet vai no tā ir jēga?! Nezinu. Dārziņā neizskatās, ka viņus baigi māca.

Arī nav ļoti advancēts, pulksetni - apaļas stundas zina. Kurpes šņorēt neprot. Rēķināt patīk, labprāt to dara. Patīk visi matemātiskie uzdevumi, bet nekas, kur jālasa.

Diezgan maziņš augumā... Būs jāmeklē mazāka soma Ja vispār vajadzēs - dēļ attālinātajām mācībām

Sveikas!

Es arī kopā ar jums Mans topošais pirmklasnieks ir vecākais no trim bērniem. Rudens/ziemas bērns, izlēmām laist uz skolu vēlāk. Laikam visvairāk kreņķē covid - ļoti gribētos, lai ir īsts skolas sākums, ne tik samocīti kā pēdējie 2 gadi bd.

Trīspadsmit

es ar bariņā, pagaidām nekādu kreņķu par praktiskām lietām, pagaidām mūsmājās aktuāli R burta vingrinājumi, burtu mācība. Lasa lēni, pa zilbēm un bez vēlēšanās. Rēķināt patīk, vispār cipari patīk. Punktu savienošanas lapas ir lielā cieņā - jo vairāk punktu, jo labāk, arī virs 1000. Ļoti kustīgs, nevaru iedomāties kā būs ar nosēdēšanu vietā. Ir augusta beigu bērns.

Upene

Bace
Jā, nu tev jau arī vairs nav kur nolekt - es smadzeņu maliņā pieturu domu, ka ja būs 3. 5. vai sazinkurš vilnis un jau augustā redzēs, ka nekādu normālu mācību nākamgad nebūs, atstāšu dārziņā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416699