Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pirmklasnieki 2021

Upene

Upene
Jauki, mums būšot visas pirmās un divpadsmitās klases aktu zālē, vecāki bērnus drīkst pavadīt līdz skolas durvīm un uzredzēšanos. Nebūtu tik bēdīgi ja tā būtu vismaz otrā klase, bet tā tomēr ir pirmā klase.

piektdiene

vecāki bērnus drīkst pavadīt līdz skolas durvīm un uzredzēšanos
Par šito baigā dusma. Viss tomēr jauns: skola,klase, audzinātāja, klasesbiedri. Nav jau vēl tik liels un uz skolu nu nepavisam negribas iet. Šoreiz patiešām gribas prasīt nafig vakcinējos. Piekrītu ja būtu kaut otrā klase.

piektdiene

Es kad saņēmu otro poti, tieši nodomāju, ka varbūt varēšu iet kopā ar bērnu, bet redz nedrīkst, pilnīgi dusmas.

dviinis
Mums vecāki ar sertifikātiem var piedalīties svinīgajā ārā. Skolā gan nelaidīs.

Upene

Sveiciens visiem Zinību dienā! Lai vecākiem izturība un jauniešiem prieks mācīties. Un lai ilgi ilgi skolā, nevis mājās

Upene

Mums viss pagaidām skaisti - 2. septembrī adaptācija, iepazīšanās ar skolu, skolotājiem, šodien pārgājiens un dabas diena.

Puisis priecīgs, viss patīk.
Skolas stundu saraksts lieliski iet kopā ar mākslas skolas grafiku, izskatās ļoti organiski šobrīd.

Manējam arī viss pagaidām apmierina. Adaptējas skolai, stundas sāksies tikai nākamnedēł.
pagaidām apzinīgs un kārtīgs, kā jau parasti.
Turu īkšķus, lai arī turpmāk viss labi!

Vilmma

Veiksmīgu mācību gadu! Šobrīd esmu dziļajās pārdomās par pulciņiem. Vienu brīdi gandrīz ļāvos masu psihozei un pieteicu bērnu mūzikas skolā, lai gan nu nemaz viņai tas nepatīk un neinteresē, bet labi vecāki tak bērnus sūta visur, kur vien var. Pēdējā mirklī sapratu, ka nu nav tas viņai domāts. Šobrīd divas reizes nedēļā ir pieteikta pulciņā, kas viņai patīk. Cik daudz ir par daudz vai par maz?

Upene

Mans ies uz mākslas skolu un matemātikas pulciņu pie klases audzinātājas. Nu un 2x nedēļā ir futbols.

Trīspadsmit

Pagājušā nedēļā bija pirmās 2 adaptacijas dienas, šodien jau mācījās - kopā bija 5 stundas. Arī pirmie mājasdarbi jau bija šodien jāpilda.

Par pulciņiem arī domāju, ko lai dara - pagaidām vedīsim uz vispārējo fizisko sagatavošanu (3x nedēļā), kur puikam patika 5 gadu vecumā. Pagājušā gadā bija mums neizdevīgs laiks, bet šogad atkal varam izvadāt.

Par visu vairāk esmu apmierināta, ka skola ir no mājas tik tuvu - tikai 300 m attālumā. Līdz šim kopš 2004.gadā biju piedalījusies ikrīta Rīgas sastrēgumos un tas bija jau apnicis. Man darbs no mājām turpinās un ļoti ērti samenedžēt pirmklasnieka vadāšanu. Par skolas pulciņiem būs info tikai ap 15.septembri, tāpēc vēl kaut kas var nākt klāt.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416699