Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pirmklasnieki 2021

Upene

Naglaarviitni

chiba
ies masas skolā
Daudziem varetu atteikt. Bet nu mums rajona skola, pec pieraksta atbilst mums.

Nezinu, vai jums ir kaut kas specifisks, bet parasti priekšroka ir māsām/brāļiem, kas jau mācās skolā, pēc tam atbilstošajā vietā deklarētie, pēc tam pārējie.

Naglaarviitni

butu labi, ja so nemtu verā ari stajoties videnē, kad kads bralis/masa jau iet tai skolā

Naglaarviitni

Ā, par videni gan nezinu. Es iedomājos, ka pirmklasnieku tēmā ir par bērna pirmo klasi skolā, kurā jau mācās māsa.

Vilmma

Sveikas! Jautājums varbūt nav tieši par tēmu,bet tuvu: meita izstiepusies, tagad periods,kad jāsāk lūkot nākamā izmēra drēbes,bet veikali ciet.Varbūt variet ieteikt kādu interneta veikalu,kur par saprātīgu naudiņu var t kreklus,legingus,kādu kleitiņu nopirkt?

Vilmma
es uztaisiju pasutijumu no h&m, tur vismaz izmeri atbilst un zinama kvalitate. Cenas ar diezgan ok. Man ar puikam daudz kas bija vajadzigs, panemu plano softshell virsjaku, t-kreklinus, jau izlaidumam bikses panemu.

Lai gan es ar neesmu internetveikala klients, es labak izvelos veikalā. Bet ja nav variantu..

Papildināts 28.02.2021 14:15:

ā, minuss ir ka perkot hm internetā, nav 3+ atlaide, kas ir veikalos uz vietas.

Papildināts 28.02.2021 14:16:

10%, bet tomer... ipasi, ja perk tā pavairāk...

Upene

3 plus ir 15 procenti. Es pērkos HM un Sinsay. Bet tomēr gaidu Pepco kad atvērs.

Vilmma

Paldies, Chiba un Upene!

Tur jau tā bēda, ka es ar parasti labāk pērku veikalā - man svarīgi "apčamdīt" drēbi. Pepco man ar patīk - bērnam, kurš augs un aug, tur var nopirk gan lēti, gan labi legingus, krekliņus, pidžamas.. Žēl, ka Pepco netirgo internetā. Paskatīšos HM.

Trīspadsmit

Vilmma
Varbūt arī reserved var paskatīt (savā laikā Reserved veikals bija tuvu darba vietai) atlaižu laikā gan labas cenas, gan bērniem arī laba kvalitāte. Man patika labāk nekā HM. Man pagaidām vēl vecie krājumi un pa kādam jaunam papildinājumam pieliku pie saviem sūtījumiem - vakar vienu softshell jaku puikam weekenshoes pasūtījumam pieliku, kaut kāds krekliņš atradās soulz.lv, bet tas bija tā - papildus manam pirkumam.

Upene

Man traki mazajai māsai, kas nēsā legingus - Pepco legingi maksā 2 eiro, HM, Lindex un Resreved 7 eiro, 9 eiro, 12 eiro, atkarībā no modeļa. Neceļās roka pirkt.

Sinsay ir OK cenas, bet uz konkrēto izmēru nekā nav.

Topošajam pirmklasniekam gan krekliņus sapirkos.

tessa

Upene

Kas ir Vudstoka- Džonsona tests ?

Man šogad pirmais pirmklasnieks būs, viss jauns.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416699