Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pirmklasnieki 2021

Upene

Upene

Angelika

Es arī bariņā. Trešais bērns, laidīšu no 6 gadiem. Pieteikta Valdorfskolā un divās mikrorajona skolās. Visur ir rindas galā, jo priekšroka deklarētajiem septiņgadniekiem, pēc tam brāļu/māsu prioritātēm un tad tikai sešgadniekiem.

Prot rēķināt, lasa īsus vārdus, diferencē skaņas, raksta nosauktos burtus, noraksta pēc parauga, pazīst pulksteņa apaļās stundas, labas pašapkalpošanās prasmes, runā angļu, krievu valodā.

B/d palikt nevar, izlaiduma grupa. Ja atstāšu, tad ieliks jauktajā grupā, kur vairākums mazo bērnu. Baidos, ka būs velti pavadīts gads.

Sveikas!

Man šogad meita sāks iet 1. klasē, un man tas ir tik emocionāls posms. Katru reiz kā iedomājos par to, gribas raudāt. Kolēģes jau smējās, ka ar otro būs vieglāk. Meita skolā pieteikta, iesniegums uzrakstīts un viss kārtībā.Zināšanu līmenis atbilstošs. Bet man pašai grūti "sagremot".

Visi stiprie cilvēki mīl dzīvi. (Heine)

Trīspadsmit

Fifa!

Par ko tad tādas bažas, ja skolai bērns gatavs?

Vilmma

Fifa! O,jā! Es ar neesmu mamma- tanks. Skolā palaišanu emocionāli uztveru. Tā sajūta- bērns jāpalaiž lielajā pasaulē. Turklāt skola ir skola- tur neviens neauklējas, satraukums ,kā ies- kādus draugus atradīs,kā iekļausies. Sevi sabaru,ka jāsaņemas un nabassaite jāpalaiž vaļīgāk.

Upene

Nu tā Vudkoka - Džonsona tests parādīja, ka mans 6,5 gadnieks šobrīd ir 7.5 gadnieka līmenī, atsevišķas prasmes 8 gadnieka līmenī, atsevišķas (ilgstošā atmiņa) pat 11 gadnieka līmenī. Psiholoģe saka, ka skolai viennozīmīgi gatavs. Tad nu man tagad sirds mierīga, Kā būs tā būs, ies rudenī uz skolu. pat ja būs korona, nu neko, mācīsimies mājās, es puslīdz ar darbu varu apvienot.

Trīspadsmit
Man pašai emocionāli savādas izjūtas. Ne jau bērnam.

Papildināts 28.03.2021 14:38:

Vilmma
Jā, ar prātu jau visu saprotu, bet mammas sirds nodreb, kad iedomājas, mans mazais ies skolā!

Visi stiprie cilvēki mīl dzīvi. (Heine)

Vilmma

Urrā! Tikko saņēmu ziņu,ka bērns ticis izvēlētajā skolā! Kaut gan mums neRīga,tomēr uz šo skolu bija liels pieprasījums.Liels prieks!

Trīspadsmit

Vilmma
Ātri gan viss zināms! Forši. Rīgā laikam jūnijs jāgaida....

Upene
Nu re, ir Tev gudrinieks un tā arī izlasījās no tās citas Tavas tēmas. Gandrīz sagribējās savam puikam ar tādu testu veikt.

Upene

Trīspadsmit
Jup...kaut kā uzreiz mierīgāk palika...ir jau protams, drebelītis vienalga. Sevišķi, kad izlasi citā tēmā, ka būt jaunākajam klasē nav nekāda priekšrocība.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18416699