Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Metāla salmiņi dzeršanai

deira

deira

Sveiki! Vēlos pirkt metāla salmiņus bērniem. Kā diez bērni tos pieņem, ja iepriekš ir lietoti gan plastmasas, gan papīra. Ja vēl papīra ir dabai kā draudzīgi, tad to vienreizīgumu arī vairs tā negribas maksāt. Varbūt ir kādi metāla salmiņi bērniem domāti?

Cik liels bērns? Mēs metāla vēl nedodam, jo meita nedzer mierīgi, dīdās, vicinās. Gali tomēr asi un cieti.

FlairZing

Jāskatās vecums un bērna dzeršanas paradumi. Man puika (gandrīz 6g ) ar salmiņu dzer jau ļooti sen, bet pa laikam tāpat māžojasun dauzās.Plastmasas un papīra tomēr lokās un ir salīdzinoši mīksti. Nu un vēl tas, ka manējam patīk grauz salmiņus. Metāla salmiņu skrubināšana nekas labs zobiem nebūtu.

Conejito
Nu jā, un tā plivināšanās un bakstīšanās ar salmiņu ir vēl viens vērā ņemam punkts, it sevišķi, ja bērni ir vairāki.

Izklausās labi, bet tā tas nestrādā

Mūsmājās metāla salmiņi lietošanā ir kādu gadu. Arī nupat divgadīgais bērns lieto un sev nekādu skādi nav nodarījis. Ar karotes galu tak ar var sabakstīties, bet nesabakstās, ne?

Ja baile par metāla, tad var pameklēt vairāklietojamus, mazgājamus plastmasas. Tādus, kādi ir, piemēram, burkkrūzēs ar vāciņu un salmiņu. Tie ir biezāki, kalpos ilgāk. Bet arī būs diezgan cieti.

Bet godīgi - bērni ir par slinku salmiņus pēc lietošanas mazgāt. Un es arī, protams Birstīte, kas nāca līdzi, ir precīzi tik gara, cik paši salmiņi, ļoooti neērti. Tad nu salmiņi mētājas ilgstoši izlietnē, līdz kādam piemetas iedvesma. Man ir parastā resnuma, labāki būtu resnāki, lai var traukmašīnā uzspraust, kaut gan tāpat nav droši, ka pietiekami izmazgātos...

Ērtāk ir vienkārši salmiņus nelietot, vot.

Es nopirku Gemosā bambusa salmiņus. Arī nāk komplektā ar birstīti tīrīšanai. Dzeram ar tādiem..viņi gan tādi biezāki (resnāki) sanāk nekā teiksim metāla.
Metāls man no tāda viedokļa nepatīk, ka baigi vada saltumu - ja dzers, ko augstu šķitīs draumīgi auksts..

queque

deira
Pieņem tāpat kā jebkuru salmiņu. Bērnam gads un deviņi. Ja bail no salmiņa, no karotes arī bail?

Perfect Circle

Viens no labākajiem pirkumiem. Bērniem problēmu nebija, bet man neienāca prātā satraukties, ja nepatiktu, nāktos dzert bez jebkāda salmiņa Papīra manējie pamanījās sazelēt pirms viss izdzerts. Salmu salmiņi lūza (sakoda) un sanāca arī trauma, tie tiešām asi. Metālā tādā ziņā drošāki par plastmasa un salmu.

Melora

Metāla salmiņi mūsmājās ir THE atrakcija visiem bērniem, kas ciemojas pie mums, jau trīs gadus. Apgrūtinoši ir tikai visus instruēt un kontrolēt, lai nestaigā dzerdami ar salmu mutē. Īpaši bariņos

2 + 1, 2, 3 = ♥+∞

-Женщины — это не слабый пол, слабый пол — это гнилые доски.-  Фаина Раневская

-Where hope grows, miracles blossom.- Elna Rae

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18417089