Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Nepiedegošs katliņš putrai

Katram savs

Katram savs
Paldies!


kristel

Man pēdējā laikā vislabāk patīk emaljētie katliņi.

Parastie bleķinieki pārāk daudz ko rauj klāt un nesen secināju, ka man arī tāds pats lielais katls, kuram patīk visu nedaudz pieraut.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Katram savs

kristel
Man pēdējā laikā vislabāk patīk emaljētie katliņi.
Vai tad tādos vēl vairāk nerauj klāt? Laikam jāsaka, ka man nekad nav bijuši emaljēti katli, jo palicis prātā no vecmāmiņas, ka tajos visvairāk piedeg (tiesa, tolaik alternatīva, šķiet, bija tikai alumīnijs).

kristel

Katram savs

Es nesen no skapja dziļumiem izvilku vienu emaljēto un nupat nopirku speciāli vēl vienu emaljēto katliņu (lielāku). Man patīk. Klāt nerauj arī putras.

Man ir no cenukluba kaut kādi "Bollire" katliņi - šie rauj klāt kā traki (momentā piem. piena līmenī iedeg brūna piedeguma strīpa, lai gan piens nav pat sācis vārīties un ir knapi katliņā ieliets).

Bet ja bail no emaljas, var pirkt tos ar kaut kādu pārklājumu, ir visādi pelēkie katliņi utt. Ja neskrāpē to pārklājumu nost, ir labi.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)


Beatrise11

Es izmantoju Rimi pirkto wok pannu. Smieklīgi jau izskatās, bet sanāk ļoti labi. Ļoti ātri sāk ūdens vārīties, pati putra ātri izvārās (vāru no pilngraudu auzu parslām), un vispār nekas nepiedeg. Neviens katliņš, ko esmu mēģinājusi, nav bijis līdzvērtigs, ar tik mazu čakaru.

Tagad skolas pakā bija manna, būs jāpamēģina, līdz šim auzu putru esmu tikai vārījusi.

teite

Katram savs
Jā, par to man ar bija savā laikā pašai atklājums, ka kāda vella pēc mācīja mannā bērt karstā un tad ņemties nez kā, lai tik kunkuļu nebūtu. Ber aukstā un viss kārtībā


Viss, ko jūs lasāt, drīkst tikt uztverts kā joks, nav ņemams par pilnu patiesību un nekādā gadījumā nav jāuztver personīgi.

Vārot mannas putru,arī citas,vispirms katliņā leju nedaudz ūdens un tad pienu,kad sāk vārīties,beru mannu un maisu līdz izveidojas viendabīga konsistence,bet putra vēl liekas pašķidra,ņemu nost no plīts,uzlieku vāku unatstāju 5 min uzbriest.Un uzkuļu ar mikseri-sanāk pufīga un nekad nepiedeg,bet,ja mannu ilgi vāra uz riņķiem,pierauj vienmēr

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18419029