Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Eļļa, kam nav garšas un, vēlams, arī smaržas

Elza

Elza

Saprotu, ka rafinēta, bet arī rafinētā saulpuķu, piemēram, smaržo. Kurai nav jūtama garša un smarža, jūsuprāt?


Šis komentārs ir sagatavots elektroniski un ir derīgs bez paraksta.


cipadroms

Vīnogu kauliņu eļļa garšas un smarzas ziņā šķiet visneitrālakā. Jāglabā gan ledusskapī, citādi oksidētājs (?) un var palikt rūgtāka.

Purple rain

cipadroms
Pievienojos. Uz pudeles rakstīts, ka bieži lieto desertiem, jo tai ir visneitrālākā garša.

Nesen cepu valriekstu-burkānu mafinus, un to receptē grāmatā arī bija vīnogu kauliņu eļļa.


Be kind to your future self.

Viennozīmīgi vīnogu kauliņu, vel arī ar laiku pierodot arī kokosriekstu eļļa liekas neitrāla. Saulespuķu un olīveļļa ir vienmer ar piegaršu, lai vai kada rafinēta/nerafinēta, bet piegarša spēcīga.


Charly

jessicca
Ja? Es olīveļļai galīgi nejūtu garšu.

Elza

Super, paldies, dāmas, jūs esat zelts!


Šis komentārs ir sagatavots elektroniski un ir derīgs bez paraksta.

Babs

Es arī balsoju par vīnogu kauliņu eļļu, visām pārējām jūt garšu


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

no malas

Man liekas, ka rapšu ir ļoti neitrāla.


a²+b²=c²

Babs

Man liekas, ka rapšu ir ļoti neitrāla.
Noteikti nē. Arī rafinētajai sit cauri tādu viegli zivīgu garšu. Konditorejai noteikti neder.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one


Charly

Oi, rapšu eļļai tik specifisks aroms, ka pat gatavotā ēdienā bieži sit cauri.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18419225