Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Rabarberu receptes

Lēdija

Katram savs

teite
Visresnākie iet sukādēm uz saldētavu
Varētu sīkāk? Sukādes saprotu, saldētavu saprotu, bet kā tie iet kopā?

Papildināts 27.05.2021 22:19:

O, klimpas sen nav taisītas.
O, paldies - reizi gadā tak jāuztaisa rabarberu klimpas.

Mēs šogad ar bērnu abi katru dienu pa kātam nošķinam - sagriežu "ripiņās", uzkaisu cukuru un apēdam tādu vitamīnu devu.


teite

Katram savs
Ja pirms sukāžu gatavošanas augļus liek saldētavā (jebkurus. Lieku cidonijas, ābolus, rabarberus, zemenes), tad sukādes sanāk mīkstākas un "sulīgākas", nav cietas un sīkstas. Un šķiet, ka arī sīrups vairāk sanāk pēc saldētavas.

Papildināts 31.05.2021 08:27:

Visu jau sagrieztu pareizajā izmērā liek saldētavā (maisiņos/traukos), lai izņemot ārā, atliek tik ar cukuru apbērt.


Viss, ko jūs lasāt, drīkst tikt uztverts kā joks, nav ņemams par pilnu patiesību un nekādā gadījumā nav jāuztver personīgi.

sirdspukstiņš

Sukādes, vienkāršs vārīts padzēriens(kkā aiziet uz urrā tikai sākumā), klimpas, ātrā plātsmaize

Jāpamēģina ar to olbaltumcepurīti

Papildināts 01.06.2021 08:49:

Tikko ienāca prātā, ka jāuztaisa kāds alkoholisks padzēriens


Mājās, kur ir bērni, pavisam tīrs var būt tikai konfekšu traukā

Grietina1

teite
par sukādēm- padalies lūdzu sīkāk, kas talāk- saldētus apber ar cukuru 1:1 un gaida suliņu 1- 2 dienas?


Babs

Es vēl visu laiku taisos uztaisīt rabarberu krēmu, to, ko angļi par "curd" sauc. Citronu krēms man ļoti garšo un domāju, ka no rabarberiem varētu sanākt ļoti gards


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

rabarbere

Jā, es arī pagājšgad iesāku sukādes taisīt - ziemā baigi labi aizgāja vēderos. Savukārt sīrupu izlietoju uzpūteņos, atšķaidot ar ūdeni.

Es uz 1 kg rabarberu, lieku cukuru 350g, max 500g. Saldākus neprasās. Tāpat viss cukurs nemaz neizkūst un sanāk, ka tas tikai sīrupu pasaldina.

Svētdien sagriezu rabarberus, safasēju pa 1 kg maisiņiem, sabāzu saldētavā. Vakar izņēmu no saldētavas, apbēru ar cukuru (2 katlos). Šodien jau sīrupu notecināju un tikko saliku žāvētājā uz 50C. Sīrupu vēlāk uzvārīšu un saliešu burkās.

Papildināts 01.06.2021 15:06:

teite
Tu ābolus un zemenes arī saldē pirms žāvēšanas un apber ar cukuru? Tie jau it kā tāpat saldi. Mums āboli apēdās ļoti ātri, kaut sažāvēju kādus septiņus 5-litru spainīšus. Tiesa, zemenes gan tādas sīkstākas sanāca.

Grietina1

rabarbere
kaut sažāvēju kādus septiņus 5-litru spainīšus
... oho! malace!!!

paldies gatavošu sukādes ar mazāk cukura, jācer, ka būs ok

elysian

Vàru rabarberu ievārījumu, klàt pievienojot citronu un apelsīnu sulu un miziņas. Tà kà manèjiem patīk skàbàki ievàrījumi, cukuru lieku maz. Mums uz urrà iet visas skàbàs un rūgtàs zaptes, pīlàdži vispàr topà.

succubus

šī ir ļoti garšīga rabarberu kūka, bet mazliet tomēr ķēpīgi gatavot

http://www.kikasvirtuve.lv/2012/06/rabarberu-kuka-ar-beze.html


sofačka

Kā taisa tās klimpas?


Es mēģināju būt normāla . Drausmīgākās minūtes manā dzīvē

я как идеальня девушка знаю где промолчать ...знаю же зараза...но не могу

Мне часто в детстве говорили, что я очень добрая и милая девочка…В общем… сглазили

Жизнь коротка и не стоит её тратить на диеты, на глупых и скупых мужчин и на плохое настроение...

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18419403