Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Fritētas uzkodas

Elge5

Lūdzu palīdziet!Vīrs pie kolēģa ticis cienāts ar fritētām uzkodām,nu ļoti garšīgas bijušas.Jau trīs reizes mēģinu ko tādu-sīpolu gredzenus,gan saldētos pirku,gan pati griezu,kalmāru riņķīšus,bet problēma tā,ka,kamēr karstas,tikmēr ir kraukšķīgas,bet,kā atdziest,paliek mīkstas.


Conejito

AirFryer ir mēģināts? Vēl jautājums - ar ko panē? Kukurūzaa milti, panko rīvmaize, tās ir kraukšķīgās lietas. Parasti milti no no no.


Conejito
Gaisa fritera nav,ir parastais.Mēģināju alus mīklā,tiešām gan-ar miltiem gatavotā.Bet mîksti paliek arī saldētie, pirktie,jau gatavie cepšanai iztrādājumi

Babs

Nu, tā parasti notiek, tas ir likumsakarīgi - produkts atdziest, viss slapjums kondensējas un voila, mums ir mīksts fritēts izstrādājums. Jā, visgaršīgākie vēl silti. Man, teiksim, falafeļi ļoti garšo. Veselu kaudzi nesacepsi, jo tie, ko neapēdīs uzreiz, kļūs mīksti. Tā tas vienkārši ir. Bet ja par uzreiz ēdamiem - panko rīvmaize būs īsts atklājums, jo panējuma struktūra ir pavisam cita - viegla, gaisīga, kraukšķīga.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one


Conejito
Babs
Kas ir panko rīvmaize,par tādu laikam neko neesmu dzirdējusi?Kur to var nopirkt?

Babs

Elge5
Rimi arī ir, bet pavisam noteikti ir garšvielu veikalos. Droši vien Gemosā, Promo arī jāpaskatās.


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

Babs
Bet,cik saprotu,arī šī rīvmaize tomēr neglābs,ja neapēd uzreiz?

Babs

Elge5
Principā jā. Es pat nezinu, ko darīt ar mīkstu produktu. Var ielikt cepeškrāsnī, lai sasilst un bikiņ mitrums izkaltējas, reizēm nostrādā. Bet negaršos, protams, kā svaigs


We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one

Babs
Tad rezumējums ir tāds,ka fritējums ir garšīgs un kraukšķīgs tikai tikko izceptā veidā,iepriekš priekš ballītes izcept nevar?Vai tā?Cerēju,ka pirmspusdien varēšu izcept priekš pēcpusdienas tusiņa brīvdienā


Conejito

Skatoties, kas. Garneles, vistu spārniņi, zivtelītes nepaliek slapjas. Sīpolu gredzeni paliek, jo tajos daudz mitruma. Friškas ir jāsagatavo - jāatstāj pa nakti ūdenī, pirms fritēšanas kārtīgi jānosusina ar papīra dvieli.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18419857