Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

CE eksāmenu rezultāti

Upene

Upene

Stulbs jautājums, bet kur var vai varēs apskatīt?

Šodien jābūt it kā, tikai nezinu kur.

Kaapurs

Upene
manējā skatīja latvija.lv, ir smuki, atsevišķi pa daļām

Upene

Kaapurs
Kurā sadaļā? nevaru atrast

Kaapurs

Upene
oi, nezināšu, bērns darbā, pārsūtīja tikai rezultātus. bet izskatās, ka viņa mēģinājusi piereģistrēties studijām, un tad viena no opcijām bijusi ''parādīt CE rezultātus''.

Upene

Atradu, paldies

Papildināts 30.06.2021 10:43:

Hmm...bet tikai %. Kā var saprast, kāda tad ir atzīme?

Kaapurs

vai tad vispār atzīmes vairs liek? man jau šķiet, ka tikai %

Papildināts 30.06.2021 10:53:

Sākot ar 2012./2013.mācību gadu, centralizētajos eksāmenos izglītojamo mācību sasniegumus izsaka procentuālā novērtējumā. Iegūto vērtējumu ieraksta vispārējās vidējās izglītības sertifikātā, norādot kopējo procentuālo novērtējumu un procentuālo novērtējumu katrai eksāmena daļai.

Sākot ar 2013.gadu, izglītojamajiem, kuru sniegums svešvalodas centralizētajā eksāmenā atbilst Eiropas valodu kopīgās pamatnostādnēs (EVKP) noteiktajiem valodas prasmes līmeņiem B1, B2 vai C1 līmenim, iegūto valodas prasmes līmeni ierakstīs sertifikātā.

Četri vēji
IZM:
No šodienas 12.klašu absolventi un citi izglītojamie, kuri kārtoja centralizētos eksāmenus, var uzzināt šo eksāmenu vērtējumus, izmantojot latvija.lv e-pakalpojumu “Mani dati izglītības reģistros”.
Papildu informācija: ej.uz/ok99
Papildināts 30.06.2021 10:58:

Kā var saprast, kāda tad ir atzīme?
Nav atzīmju. Un pirms tam jau arī bija līmeņi ar burtiem, ne atzīmes.

Izņēmums ir necentralizētie (skolas veidotie) eksāmeni.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Upene

Es vienkārši skatījos RTU uzņemšanas noteikumus - tur rēķina centralizēto eksāmenu atzīmes. Palika interesanti, kā viņas dabū gatavas.

Nepatīk man tie % - liekas baigi zemie, lai gan, kad ieej paskatīties līmeņus pagājušajā gadā, saproti, ka ir baigi cool īstenībā (piemēram, fizika 47 % es pilnīgi nobālēju, kur tik štruntīgs rezultāts), beigās paskatījos, ka skolas vidējais līmenis fizikā konkrētajā skolā pagājušajā gadā ir 19 %, savukārt 47 % ir bijis ģimnāzijām.

Angļu valoda 88 % ir normāls ģimnāziju vidējais līmenis.

Četri vēji

Upene
Skatīties procentus eksāmanos, kur kārto ne visi, nav liela jēga. Jo var būt skolas rezultāts 70%, bet kārtojis viens, un 50%, bet kārtojuši 20, no kuriem 10 ir ar rezultātu 80%, bet uz leju novelk saujiņa to, kas kārto tāpēc, ka šis eksāmens dod priekšrocību iestājoties, bet rezultāts otršķirīgs.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Kaapurs

Skatīties porcentus eksēmanos, kur kārto ne visi, nav liela jēga.
bet šā gada vidējie % kaut kur ir redzami? obligātajos eksāmenos, ko kārtoja visi

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18420429