Stulbs jautājums, bet kur var vai varēs apskatīt?
Šodien jābūt it kā, tikai nezinu kur.
![]() |
Stulbs jautājums, bet kur var vai varēs apskatīt? Šodien jābūt it kā, tikai nezinu kur. |
![]() |
Upene |
![]() |
Kaapurs |
![]() |
Upene |
![]() |
Atradu, paldies Hmm...bet tikai %. Kā var saprast, kāda tad ir atzīme? |
![]() |
vai tad vispār atzīmes vairs liek? man jau šķiet, ka tikai % Sākot ar 2012./2013.mācību gadu, centralizētajos eksāmenos izglītojamo mācību sasniegumus izsaka procentuālā novērtējumā. Iegūto vērtējumu ieraksta vispārējās vidējās izglītības sertifikātā, norādot kopējo procentuālo novērtējumu un procentuālo novērtējumu katrai eksāmena daļai. Sākot ar 2013.gadu, izglītojamajiem, kuru sniegums svešvalodas centralizētajā eksāmenā atbilst Eiropas valodu kopīgās pamatnostādnēs (EVKP) noteiktajiem valodas prasmes līmeņiem B1, B2 vai C1 līmenim, iegūto valodas prasmes līmeni ierakstīs sertifikātā. |
![]() |
IZM:
No šodienas 12.klašu absolventi un citi izglītojamie, kuri kārtoja centralizētos eksāmenus, var uzzināt šo eksāmenu vērtējumus, izmantojot latvija.lv e-pakalpojumu “Mani dati izglītības reģistros”.
E-pakalpojuma saite: https://latvija.lv/lv/Epakalpojumi/EP181/Apraksts
Papildu informācija: ej.uz/ok99
Kā var saprast, kāda tad ir atzīme? Izņēmums ir necentralizētie (skolas veidotie) eksāmeni. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
![]() |
Es vienkārši skatījos RTU uzņemšanas noteikumus - tur rēķina centralizēto eksāmenu atzīmes. Palika interesanti, kā viņas dabū gatavas. Nepatīk man tie % - liekas baigi zemie, lai gan, kad ieej paskatīties līmeņus pagājušajā gadā, saproti, ka ir baigi cool īstenībā (piemēram, fizika 47 % es pilnīgi nobālēju, kur tik štruntīgs rezultāts), beigās paskatījos, ka skolas vidējais līmenis fizikā konkrētajā skolā pagājušajā gadā ir 19 %, savukārt 47 % ir bijis ģimnāzijām. Angļu valoda 88 % ir normāls ģimnāziju vidējais līmenis. |
![]() |
Upene Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
![]() |
Skatīties porcentus eksēmanos, kur kārto ne visi, nav liela jēga. |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums