Četri vēji
Manam P1, man liekas, ka nebija vienā grupā.
Tev fiziku kārtoja?
![]() |
Četri vēji Tev fiziku kārtoja? |
![]() |
Un statistika Tev fiziku kārtoja? Upene šī pārākuma izjūta (manu astoto un devīto) mazliet šķebina... Kā jau teicu - jāparakājas sevī, kāpēc tas tā uzvilka. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
![]() |
Skaidrs ka atsevišķi izņēmumi uz vienu vai otru pusi ( individuālu jauniešu un skolu līmenī) būs. Bet kā var gadiem būt tāda atšķirība valsts vidējajiem râdītājiem obligātajos 3 eksāmenos ( latvval, angļu, matemātika) un tam neseko nekâda reāla rīcība... nu tas man nav skaidrs. |
![]() |
MazaisMurmulis Proti, akadēmiski tendēts jaunietis ar izteikti eksaktu domāšanu, daudzu olimpiāžu uzvarētājs, iet uz RTU IZV, kurā ir mega iestājeksāmens uz 20 vietām. Savukārt jaunietis, kas nav tik spējīgs eksaktajās, tomēr, piemēram, mīl augus, iet uz Dārzkopības tehnikumu. Un velk knapi matemātiku, dari ko gribi. Un tai pat laikā jauniete, kas knapi pabeigusi pamatskolu, kļuvusi par māmiņu, kādu laiku pasrtādājusi veikalā, iet uz vakarskolu. Tiešām nav naivi domāt, ka šiem piemēriem ir iespējams sasniegt vienādu līmeni? Tas nav slikti, ka tā ir...tie ir vienkārši dažādi fokusi uz savu spēju līmeni, interesēm un nākotnes iecerēm. |
![]() |
Upene |
![]() |
MazaisMurmulis Lielākā daļa cilvēku ir drīzāk humanitāri orientēti, līdz ar to jebkurš eksaktais priekšmets sagādā vairāk grūtību. Savukārt latviešu un svešvalodu ir vieglāk izvilkt pat eksakti tendētajam. |
![]() |
Starp citu - lai neteiktu, ka es pukstu par " pârāk grūtu" matemātiku.. mūsmājās jaunietis labi zin, kur pazaudēja tos dažus punktus matemātikas CE, bet latvval tomēr cerēja sasniegt vidējo... komentārs bija " laikam mana eseja tomēr nepatika". |
Četri vēji Kāda tur rakāšanās? Mani vienkārši šķebina sava pārākuma izrādīšana un sevis izcelšana, noniecinot citus. Jebkurā jomā. Elementāri, Vatson! |
|
![]() |
Upene |
![]() |
MazaisMurmulis Bet es, savukārt, kā murgu atceros matemātiku, fiziku, ķīmiju.. Knapi uz 6 niekiem vilku, lai gan biju diegzna teicamniece visos citos priekšmetos.Un mēs tādi bijām lielākā daļa. Lndskrn |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums