Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Piena pumpis

tete12345

Sveiki!

Šobrīd baroju mazo ar krūti taču drīz būs nepieciešamība atstāt mazo uz neilgu brīdi ar tēti, līdz ar to būs nepieciešamība atstāt ari pienu mazajai.
Nevaru saprast kādu piena pumpi pirkt- manuālo vai elektronisko, jo tā nepieciešamība atslaukt pienu būs salīdzinoši maza, taču tajā pašā laikā šobrid ir tikai mēnesis pagājis un es nezinu kā būs ar manām piena rezervēm, varbūt uzreiz pirkt elektronisko.

varbūt varat ieteikt kaut ko no pieredzes?

Mama_Bear

Parunā ar draudzenēm, varbūt ir iespēja no kādas aizņemties pumpi un pamēģināt. Es tikko biju aizņēmusies no draudzenes manuālo un neizdevās neko atsaukt. Labi, ka pati nenopirku.

FlairZing

Es neko daudz nevarēju atslaukt ar manuālo pumpi, max 20ml kkādus. Ar rokām vispār nekas nesanāca. Tāpēc tās retās reizes, cik man bija jābūt prom tika pabarots ar maisījumu. Ja vajadzība būs reta, tad īsti nesaskatu jēgu pirkt elektrisko pumpi un pirmajai reizei labs ieteikums no Mama_Bear, aizņemies pamēģināt. Ja gribi piena banku taisīt, tad noteikti elektrisko pumpi

Izklausās labi, bet tā tas nestrādā

ozolaint

tete12345
Man bija Madela harmony manuālais. Bija ērti, varēju pati visu kontrolēt un nepieciešamības gadījumā atslaukt pat tueletē, kad elektrības rozete nebija pa rokai Arī naktīs ir gadījies, ka vienu krūti vajag mazliet atslaukt, tad ari bjja ērti tas, ka kluss.

tete12345
Man bija maziņš rokas pumpītis ar baloniņu-tāds,kā bērnu velosipēdiem taurīte-ļoti labi atslauca,tām retajām iziešanas reizēm pilnīgi pietika!

Shalak0

Man bija manuālais Medela pumpis, ļoti ērti un ātri izdevās atslaukt pieniņu. Manuālais man liekas arī praktiskāks, jo nav "jāpiesien" sevi elektrībai.

Tulip

Savulaik bija medela swing elektriskais, jo vajadzēja piena banku. Skaņa ir ļoti kaitinoša, bet tāda cik dzirdēts ir visiem elektriskajiem. Bet ir ērti. Mans elektriskais gāja arī uz baterijām. Komandējumos ņemu līdz pat bez vada. Man nepatika tik ļoti, lai ieteiktu kā labāko, bet salīdzināt arī nevarēšu, notiekti tomēr ir ērtak ar pumpi nekā ar rokām.

Man bija manuālais Philips Avent. Bet... ja krūtis nav īsti pieradušas pie atslaukšanas, var gadīties, ka lieki iztērēsi naudu, jo ar roku atslauksies ārāk un mazāk sāpīgi. Ja ir no kā aizņemties, labāk aizņemies un iemēģini. Es pirku izmisumā, jo ar roku slaucās lēni un sāpīgi, bet realitātē pumpis plēsa krūti. Pumpis noderēja tad, kad krūtis jau bija iestrādājušās un pieniņš pats viegli nāca laukā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18422833